Mit szóltok hozzá, hogy még Salvini is meglepődött, hogy a magyar diktatúrában a sajtótájékoztatóban nincsenek kérdések? Hogy kb Euróa legalja vagyunk demokráciában is?
"Hogy kb Euróa legalja vagyunk demokráciában is?"
Nem kb legalja vagyunk, hanem Washington szerint (ami Trump idején készült még) már teljesen a legalja vagyunk. Mi vagyunk az egyetlen hibrid-rezsim az unióban. Az a szint már nem szabad ország. Még Lengyelország is félig-demokrácia tehát még szabad országként vagy "törzskönyvezve".
2010-ben és előtte még szabad demokrácia voltunk, és a világ élbolyába tartoztunk mellesleg.
Azért linket illene berakni. Ime a videó, amin Salvini felrakja a tolmácsgépet, várja az ujságírói kérdéseket, majd meglepődve leveszi, amikor rájön, hogy itt ez nem szokás:
Elmentek a fszomba a hülye hibrid rezsimjeitekkel már de komolyan. :D
Már nem tudjátok milyen idióta fogalmat találjatok ki, amivel demózzátok ezt a rettenetes elnyomást. Mi lesz a következő, koktél diktatúra?
Itt vannak a hibrid rezsimjeid, köztük Franciáországgal.
Próbáltam mindenféle forrásból megnézni hogy mi történt, hátha levágták, kivágták vagy bármit tettek - de nem találom azt amikor "Salvini is meglepődött, hogy a magyar diktatúrában a sajtótájékoztatóban nincsenek kérdések".
Aztán rájöttem hogy azért nem találom, mert nem volt ilyen.
Ahogy a másik két vezető, úgy Salvini is elmondta a tájékoztatóját és éppen úgy nem beszéli a másik két politikus nyelvét, ezért éppen úgy visszatette a tolmácsgépet a fejére. Közben pontosan úgy nézett a szemével körbe, mint a többi ember is, és minden meglepődés NÉLKÜL ment a közös fényképezéshez.
De szórakoztató hogy megpróbáltok ilyen szánalmas ötlettel előjönni. Nagy a vergődés köztetek és lesz ennél még sokkal nagyobb is ha majd tényleg összeállnak esetleg.
"2010-ben és előtte még szabad demokrácia voltunk, és a világ élbolyába tartoztunk mellesleg."
xD
Ekkora baromsagokat hol lehet összeszedni?
Egyébként msg illene valami szaros linket is berakni ide,ha már elkezdtek valamiről pofazni!
Mert én nem hallottam ilyesmiről,szóval valószínűleg OLKT.net színvonalú oldalról tájékozodtok.
7. Egyébként meg illene megtanulni olvasni, nem csak írni :)
4. A legviccesebb, hogy a háborgó 4es egy pakisztáni térképet linkelt be!! :DD Utálja az arabokat meg az ázsiakat, meg mindenkit, aki nem magyar (vagy orosz), de pakisztáni adatokra hivatkozik amikor úgy gondolja épp az megfelel a nézeteinek. Ráadásul aszerint se demokrácia Magyaro. :D Szegény nagymagyar még azt se tudja hol van Magyaro a térképen ha nincs odaírva :D
Szóval ennél jobbat nem is szólhatott volna hozz!! :DD
A háborgó 4-es jól szórakozik rajtatok. :)
Melyik pizsamádban álmodtad, hogy utálok az europaiakan kivul mindenkit, meg hogy nagymagyar vagyok? :D
A pakisztániak meg nem arabok. Miért ne lehetne hiteles egy tőlük megosztott info? Amúgy ők csak rárakták a vízjelüket, de egy európai szervezetre hivatkozik.
Egyfolytában hazudsz. Azért mert hibrid rezsimnek veszi a térkép Magyarországot, már azt sem tudom, hol van? Ha nem jutott volna el az agyadig, nem azt volt a célom, hogy bizonygassam, Mo nem hibrid rezsim hanem hogy mrgmutassam, mennyire vehetők komolyan az ilyen besorolások, ha még olyat is találni, amiben Franciaország az! :D
De nesze, itt egy térkép, ami szerint nem vagyunk azok:
Amúgy csak az a pakisztáni volt az egyetlen mely szerint azok vagyunk, dehát ott rajtunk kívul még jó pár EU-s ország is az.
Arról szólt a fáma, hogy az Unioban mi vagyunk az EGYETLENEK. Tudnátok linkelni egy olyan forrást, vagy térképen, ami alátámasztja ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!