Mit szóltok hozzá, hogy még Salvini is meglepődött, hogy a magyar diktatúrában a sajtótájékoztatóban nincsenek kérdések? Hogy kb Euróa legalja vagyunk demokráciában is?
"A pakisztániak meg nem arabok" Ki állított ilyet? Olvasd el újra amit írtam. Nem szégyen ha többször is el kell olvasni egy szöveget, hogy megértsd, majd a középsikolában jobban fog menni - ha eljutsz addig.
Szóval azzal akartad bizonyítani, hogy Magyaro. nem hibrid rezsim, hogy kerestél egy olyan térképet, amin Franciao. is az? Nem látom a logikát, összefüggést... Pláne, hogy utána meg egy olyan térképet sikerül mutatnod, amin Franciao. jobb besorolást kap, mint Mo., és Magyaro. pontszáma alig marad el a hibrid rezsimékétől, közelebb van azokhoz, mint a demokráciákhoz.
Büszke lehetsz, hogy az EU legalján együtt vagyunk Romániával és Lengyelo.-gal még az újabb térképeden is.
Nem, fiam, nem írtad le konkrétan, hogy arabok, de egy pakisztáni térképről az első dolog, amire asszociáltál az arabok voltak. :) Hagy engedjem már meg magamnak a luxust, hogy éljek a gyanúperrel, hogy araboknak vetted a pakisztániakat, ha már te behallucináltad rólam, hogy ázsiai gyűlölő nagymagyar vagyok.
"Nem szégyen ha többször is el kell olvasni egy szöveget, hogy megértsd, majd a középsikolában jobban fog menni - ha eljutsz addig."
Szerintem meg elég nagy szégyen, srác. :D Látom nem nagyon figyeltél a középiskolában:
"Szóval azzal akartad bizonyítani, hogy Magyaro. nem hibrid rezsim, hogy kerestél egy olyan térképet, amin Franciao. is az?"
Nem. Leírom megint, mert nem ment át, pedig egyértelműen leírtam: azzal a térképpel azt akartam bizonygatni, hogy mennyit érnek ezek a besorolások, amiket lobogtattok, ha még olyat is találni, ahol Fr.o. hibrid rezsim.
Amit te írtál, hogy bizonygatni akarom Magyarországot, hogy nem hibrid rezsim, az a következő térkép, amin egyértelműen nem esünk a hibrid rezsim kategóriába.
Belinkelem megint, hátha most sikerül értelmezni. :)
"Pláne, hogy utána meg egy olyan térképet sikerül mutatnod, amin Franciao. jobb besorolást kap"
Még mindig nem veszed az adást.
Ezzel a térképpel nem az volt a célom, hogy azt bizonygassam, hogy Franciaországgal egy besorolásban vagyunk, fiam. Soha nem is volt célom ezt bizonygatni. Az volt a célom (remélem figyelsz, 3-jára írom), hogy még a szart nem érő felméréseitek szerint sem vagyunk hibrid rezsim.
A besorolást is benézted, bár a színeket az oviban jól megtanultad, ezért azt felismerted, hogy más színűek vagyunk, de e szerint a térkép szerint mindkét országbak a besorolása ugyanaz: hiányos demokrácia. :)
"Büszke lehetsz, hogy az EU legalján együtt vagyunk Romániával és Lengyelo.-gal még az újabb térképeden is."
Nem vagyok büszke, egyszerűen hidegen hagy. A demokrácia leépulése nem az utóbbi 10 évben kezdődött, akik itt most a Fidesz miatt rinyálnak, tartsák észben, hogy ott van az ellenzékben a európai demokrácia szopkodó Dk-s és MSZP-s brigád is.
Ha lejebb görgetsz az évszámokhoz, láthatod, hogy 2006-2010 kozott 4 év alatt 0.3 pontot vesztettünk. 2010-2020 kozott 10 év alatt 0.7-et. Sajnos 2002-es adatot nem találtam, de ennyiből kiindulva a demokrácia ugyanolyan ütemben épült lefelé azoknak a nagy europai magyaroknak az idején is, akik most amiatt a leghangosabban hisztiznek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!