Mit szótok ahoz hogy az uefa már megint befeszült, most éppen azért mert a Magyar szurkolók folyadékkal kínálták az ellenfél (feltehetően) szomjas játékosát? Elég szomorú, hogy a libsi lobbi már a fociban is felüti ocsmány kis fejét
Ez nem politika nagyokos...
Miért nem azt mondod,hogy ezek az igen kultúrált szurkolónak nevezett balhésok megdobálják az ellenfelet,mert jobbak??Miert nem azt mondod a magyar játékosoknak,hogy tessék úgy játszani,hogy ne legyen esély dobálózni??Miert nem azt mondod a balhésoknak,hogy megtapsolják a gyengébbeket,és megdobálják a jobbakat...miért??
Nem másnál kell keresni a hibát,hanem mindenki a maga udvarán tegyen rendet,utána mutogasson...
Én ezt szólom hozzá, bár nem az én tollamból való, de tökéletesen tükrözi az én véleményemet is.
"Marco Rossi, a magyarok olasz szövetségi kapitánya a meccs előtt direkt megkérte a szurkolókat, hogy viselkedjenek. De ki az a Rossi, hogy illemtani kikötései vannak, amikor a kedves vezető (Orbán) szabja meg az irányt, miszerint lehet ótvar bunkónak lenni, ha provokálják a puszták népének lelkét. Országunk elveszett. Mert ugyan Orbán akár le is győzhető tavasszal, a szelleme azonban itt marad. Itt marad a stadionokban, a színházakban, a koncerteken, az iskolákban. A rombolás olyan teljes, hogy nemzedékek kellenek a gyógyuláshoz, vagy még annyi sem lesz elég."
Én csak annyit mondok, hogy az a bunkó paraszt, aki egy másik ugyanolyan embert dobál, gúnyol, fütyül, majomhangokkal utánoz meg hasonlók, csak mert 2 árnyalattal sötétebb a bőre, az egy utolsó tahó paraszt aki vélhetően még az általános iskolát se járta ki.
Az UEFA/FIFA meg két töketlen szervezet, ki kéne zárni a válogatottat azonnal minden versenyből egy-egy ilyen után, akkor majd talán észbe kapnának a rasszista patkányok. (Vagy nem.) Most hiába lesz megint két zárt kapus meccs (ahogy futószalagon mindig, szerintem világelsők vagyunk zárt kapus meccsekben), ha utána megint a következő teltházasnál megint ez lesz. Ezeknek tök mindegy ki az ellenfél és mit csinál, ha angol, ha román, ha szlovák, ha szerb, ha német, bárki, mindenkit dobálnak, sértegetnek meg fütyülnek, ennyit tudnak, ez a szellemi színvonaluk. Ha a fidesz a saját, szellemileg illeszkedő csürhéjét szándékosan nem regulázza meg (miért tenné, azok is ugyanolyan rasszista, homofób gyűlölködő élősdik) akkor a FIFA/UEFA kéne hogy ezt megtegye. Csak ugyebár korrupció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!