Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hajdu B. István miért nem...

Hajdu B. István miért nem ordít az ellenfél góljainál is?

Figyelt kérdés
Hogy lehet egy kommentátor ennyire elfogult? Az ellenfél góljainál mindig csak motyog, ahelyett hogy ordítana hogy mekkora gólt lőttek.
2021. jún. 19. 08:04
 1/4 anonim ***** válasza:
32%

Ez a foci alapvető és egyik legjelentősebb problémája. Ahogy te is írtad, túl elfogultak a szurkolók, meg a kommentátorok, ezen kívül túl kompetitíven és véresen komolyan állnak az egészhez. Én nem nézek focit, de el tudom azt a közeget képzelni, ahol örömmel végig seggelnék egy meccset: Egy kocsmában, pult előtt ülve, egy 20 éves szemcsés tévén nézve néhány ivócimborával tök hangulatos lehet (igaz, itt se a focin lenne a hangsúly). Ettől függetlenül nem élném magam bele ennyire fanatikus módon, hogy torkaszakadtából üvöltök egy gólt látva, meg szétverem dühömben a konkurens szurkolókat. Nem is értem ezt különben. Ennyire idióták az emberek? Másrészről pedig szó szerint ellenséget (tehát nem versenytársat) látnak mindenkiben, akik nem magyarok és másnak szurkolnak? Egy mentségük lehet erre, hogy valaki rohadt sok pénzt tesz fel valamelyik félre, és az izgalom ilyen érzelmeket hoz ki belőle.

A kommentátorok is annyira felületesek, szabályosan idegesít, ahogy magyarázzák a meccset. Egy rádióban még megérteném, de a tévében minek? Én szívesebben hallgatnám a foci háttérbeli hangjait (a labda pattogását, a szurkolók, trombiták és sípok hangjait, meg persze az aréna akusztikáját)...

20/F

2021. jún. 19. 08:44
 2/4 anonim ***** válasza:
29%
Mert veled ellentétben ő magyar.
2021. jún. 19. 10:33
 3/4 anonim ***** válasza:
74%
Szerinted ki az a hülye (rajtad kívül) aki örül az ellenfél góljának? Oké tudom, vam még néhány ilyen hülye, most az EB kapcsán előmásztak, és itt donganak mint legyek a szaron.
2021. jún. 19. 13:01
 4/4 anonim ***** válasza:
72%
3. Itt a kommentárról nem a kérdezőrőp van szó. Kocsiban hallgattam a meccset asszem kossuth-on ott a francia gólnál is ment a: GÓÓÓÓL a kommentártól de azért a magyarnél hangosabb volt az biztos
2021. jún. 19. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!