Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » VAn ennél leljebb? büntetőt...

VAn ennél leljebb? büntetőt kap a Fradi, kiállítást az ellenfél erre az ellelnfé vezet.

Figyelt kérdés

Szerencsétlen Fradi , meg is érdemlik a kiesést..

jó ha csak 1 góóllal kapnak ki(ma)

2021. aug. 18. 22:01
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
én hülye gondoltam megnézem. KÁR VOLT. a válogatotton kivül, NULLA a magyar érdekeltségű foci. és az én adómból megy ezekre.
2021. aug. 18. 22:03
 2/11 anonim ***** válasza:
89%

Az ne zavarjon, hogy a Young Boys kétszer erősebb csapat. A Fradit még 9 emberrel is el tudnák verni szerintem.

A tizenegyest be kellett volna rúgni, ez tény és ebben igazad van.

De a Young Boys sokkal erősebb, tele minőségi játékosokkal, egy erős bajnokságból. Nincs min csodálkozni.

Igazából a Slavia ellen már simán kieshettek volna, legalábbis nem sok esély mutatkozott a továbbjutásra.

Csoda, hogy itt vannak a negyedik körben egyáltalanán.

A Fradiba még kellene kb. 30-50 millió értékben játékost hozni, mert az ilyen kis csapatok, mint az FTC igazából nem igazán esélyesek a BL csoportkörre, inkább talán az EL lehet meg ilyen szinten mázlival, de igazából a Fradi egy Konferenci Liga szintű csapat inkább.

2021. aug. 18. 22:33
 3/11 A kérdező kommentje:
Érdekes amíg nem volt kiállítás kb partiban voltak..
2021. aug. 18. 22:38
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az első válaszolóval. Azt azért nem szabad elfelejteni, hogy ezek a csapatok akikkel a Fradi évek óta játszik mind-mind erősebbek, jobb bajnokságokból, sokkal hosszabb, minőségi kerettel. Nem lehet sajnos mindegyik ilyen párharcból győztesként kijönni (de azért ne írjuk le a csapatot, van még egy visszavágó ahol pokoli hangulat vár a svájciakra). Ma pedig még komoly hiányzók is voltak a Fradiból. Tény, hogy hatalmas lehetőséget kapott a sorstól a csapat, amit nem tudtak akkor kihasználni és utána elég rosszul alakultak a dolgok, de ettől én még nem nevezném nullának ezeket az eredményeket. Főleg azok után, hogy pár éve még milyen eredmények voltak...
2021. aug. 18. 23:11
 5/11 anonim ***** válasza:

Szerintem tegnap a fradi mindent megtett amit tudott. Ez most tényleg a maximum volt amit nyújthattak.

Annyo, hogy most nem állt melléjük a szerencse.

2021. aug. 19. 05:55
 6/11 anonim ***** válasza:

Azért az ugye megvan foteldrukker barátom, hogy 180 perces "meccs" ez nem 90?

persze értem a frusztrációt, gondolom vitte a mixet

2021. aug. 19. 05:59
 7/11 anonim ***** válasza:
Szeretném felhívni az ellendrukkerek figyelmét, ha magyar csapat játszik külföldivel, akkor mindegy, hogy valaki, Fradinak, Újpestnek, Kispestnek, stb., szurkol. Magyar van, és idegen szívű.
2021. aug. 19. 10:24
 8/11 anonim ***** válasza:
53%

Angliában a Liverpool szurkolók nem fognak egy MU-Real meccsen a MU-nak szurkolni, mégsem mondják azt rájuk, hogy nem angol szívűek. Ez klubfutball, nem válogatott meccs, fel kéne végre fogni!

2021. aug. 19. 12:28
 9/11 anonim ***** válasza:
33%

#8 végre valaki...

Majd szeptemberben az angolok ellen fogok szurkolni de az ilyen klub bírkózásokat továbbra is csak közömbösen nézem. Nincs ez másképp a Fradival sem.

2021. aug. 19. 12:33
 10/11 anonim ***** válasza:

"Érdekes amíg nem volt kiállítás kb partiban voltak.."

Igen, kb. 20 percig. Ennyiből nem lehet mindent eldöntő következtetést levonni.

Meg kellene tanulni tizenegyest rúgni, illetve meg kellene tanulni, hogy nem lépünk be a vonal mögé, amikor elrúgják a büntetőt.

Mellesleg Stögernek is meg kellene tanulni, hogy ha egy játékos egyszer is meginogott már büntetőnél, akkor nem rúgatjuk vele többet, főleg nem ilyen helyzetben. Büntetőrúgásnál óriási a nyomás és csak egy esélyed van, némelyik játékos egyszerűen nem biztos lábú ilyenkor. Aki valaha futbalozott és rúgott tizenegyest, az tudja milyen érzés ez.

2021. aug. 19. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!