Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Az angol-olaszról EB finálé...

Az angol-olaszról EB finálé hogy gondolkoztok?

Figyelt kérdés

Az olaszok sokkal gyorsabban járatják a labdát, kombinatívabbak, jobban improvizálnak. Minden jobbak az angoloknál. DE! Otthon játszanak a britek, ilyen egyszer volt, akkor nyerték az első és egyben utolsó győzelmüket döntőn. Azóta, előtte be sem jutottak. Nagyon felhúzzák magukat

Szerintem a játékvezető, bírák is a javukra lesz. A dánok ellen is adtak egy szerintem jogtalan 11-est. Itt is az angoloknak fognak fújni. Ezzel az előnnyel az angolok élni fognak szerintem

2021. júl. 10. 20:47
A kérdező szavazást indított:
angol
olasz
22 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Én is tartok attól, hogy lejteni fog az angoloknak a hazai pálya, de majd meglátjuk.
2021. júl. 10. 22:10
 2/8 anonim ***** válasza:
11%
Remélem nyernek az angolok, más területen is jó cuccaik vannak, a PL a legjobb bajnokság, és megérdemelnék. De ha az olaszok nyernek, akkor se leszek szomorú :D
2021. júl. 10. 22:48
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Sajnos a dánok elleni meccsen kiderült, hogy mekkora bunda az egész, és hogy az angolokkal fogják megnyeretni az EB-t. Nagyon sajnálom, mert én az olaszoknak drukkolok. Viszont az angolokra raktam a pénzem. Így ha nyernek az olaszok, boldog leszek, ha meg a lófejűek nyernek, akkor ott lesz a nyeremény vigasznak.
2021. júl. 10. 23:36
 4/8 anonim ***** válasza:
71%
Bármelyik csapat is fog nyerni nem rendes játékidőben fog eldőlni.
2021. júl. 11. 00:27
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon fújnak az angoloknak, a meccs második félidejétől a dánoknak közük se volt a mérkőzéshez, a 11-es fújható volt, visszanézték a VAR-ral. Ha 11-es párbajjal továbbjutnak a dánok, az miért megérdemeltebb? Rendes játékidőbe az életbe nem gyűrték volna le az angolokat.
2021. júl. 11. 01:10
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Ez a csapat nem kapott akcióból gólt az Eb-n, egy gólt kaptak összesen, az elődöntőben. De biztos a gagyi dán válogatott jobban megérdemelné, akik összehoztak valami 0,2-es xG-t ellenük...
2021. júl. 11. 01:12
 7/8 anonim ***** válasza:
64%

Nem értek egyet, ha nézted a meccset valószínűleg Te is fogtad a fejed amikor a 67. percben a dán edző lecserélte a két csatárt: Damsgaard és Dolberg személyében. Nos ezt követően 45 percig egyetlen kapura lövésük sem volt a dánoknak, sőt mivel a hosszabbítás (110. percig) a dánok felhasználták az összes csere lehetőséget és mivel a 110. percben lesérült egy dán játékos az utolsó 15 percet emberhátrányban voltak kénytelenek végigszenvedni.

Tehát gyakorlatilag a dán edző elcseszte az egészet

Másfelől ha nem lett volna a Sterling által kikényszerített 11-es, akkor 11-es párbajban biztosan veszített volna Dánia. Viszont a 67. percig minden esélyük megvolt hogy nyerjenek és tényleg volt rá esély.

Az Olasz - Angol meccs első félideje unalmasnak ígérkezik, de 2,5-nél több gól biztosan nem lesz. Donnarumma 5 éves pályafutása alatt egyetlen meccsén sem kapott 1-nél több gólt. Pickford pedig hasonlóan jó kapus révén tudja majd menteni a helyzeteket. 0:0-ra számítok.

2021. júl. 11. 01:18
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Angolok nyernek 2-0-ra
2021. júl. 11. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!