Mióta újrakezdtem a focit azóta elkezdett fájni a bokám, lábfejem és erőtlen mindkét lábam, köze lehet a focihoz?
6-7 ev punnyadas utan meguntam ezt az eletmodot, es elkezdtem sportolni ez olyan ket hete kezdodo aktiv idoszak az eletemben, hetkoznapokon vagy edzesen voltam, vagy onszorgalombol 2-3 orat a palyan voltam es egyedul gyakoroltam, viszont lassan egy hete faj a bal bokam, illetve erotlennek erzem a labaimat tehat pl futni nem is birok ettol, csak kocogni, de olyan 10 15 meter utan elkezd mindketto labam fajni.
Bokam nem fordult magam ala, kenni nem kenem semmivel, miota ez az allapot van napi 20 30percetramozgok,nyujtok viszont nem erzem hogy sokkal jobban lennek, kb 10-15kilo felesleg van rajtam, lehet hogy az eroteljesebb igenybevetel es a sulyfelesleg igy leterhelte a labaat? Ebben az esetben mit tanacsolnatok dokihoz mennetel, vagy majd elmulik, mi lehet ez?
Szerencsére csak a gyerekkori éveimről van szó u15-16-ban játszogattam annak idején, most 22 éves vagyok, csak nekem természetes volt, hogy fáradásig, "összeesésig" hajtom magam, pihentetem akkor a lábamat, ha nagyon nem változna péntekig akkor dokihoz elugrok vele, mert akkoriban is hasonló körülmények között kezdtem sportolni, és semmi ilyen nem volt velem.
Se bemelegítést se semmi ilyet nem igényelt a szervezetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!