A Fradinak sikerül ebben az idényben a BL csoportkör saját meglátásotok szerint?
Nem vagyok fradi szurkoló így nem vagyok tisztában a jelenlegi erőviszonyokkal viszont mikor nemzetközi szinten képviselik az országot akkor mindig nézem a meccseket és szurkolok nekik.
Így lesz ez holnap is, az első selejtezőkör napján.
Mit gondoltok így ennyire előre? Sikerülhet idén is a bravúr?
Kár, hogy ezen múlik. Pedig amennyi pénzt beleölt a fociba az állam, akkor az aktuális magyar bajnoknak minimum EL nyolcaddöntőig kellene menetelnie, nem azon agyalni, hogy vajon megélik e az őszt, vagy egyáltalán az augusztust a nemzetközi kupákban.
A Fradi költségvetése a sok beleölt pénz ellenére is csak töredéke annak, amiből egy stabil BL-körös klubot fel lehet építeni.
Így ennyi pénzből bejutni továbbra is bravúr kategória.
#6 Na ez érdekes ezt pl nem tudtam, hogy így volt.
Legalábbis én tavaly is arra emlékeztem, hogy oda-visszavágós volt.
Pl a Molde ellen is kétszer játszottak.
A Molde ellen volt oda-visszavágó, a többi ellen nem.
Valóban kiegyensúlyozottabb, amikor több mérkőzésen dől el egy párharc.
Ugyanakkor azt se felejtsük el, hogy pl. a Celtic ellen csak idegenben kellett helytállni.
Meg azt se, hogy az eredményeik tükrében nagyobb valószínűséggel lesznek kiemeltek a sorsolásokon, mint tavaly.
Ezzel együtt összességében idén is mázli kell, nincs ott a Fradi sem költségvetésben, sem játékosállományban egy stabil BL-körös klub szintjén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!