A focihoz tehetség kell, azt nem lehet pénzért megvenni.
2021. jún. 19. 19:16
2/11 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem érdekel a foci, na jó,a mai döntetlennek azért még én is tudtam örülni. És sajnálom azokat, akik a magyar csapat ellen szurkolnak. Viszont jövőre fontosabb meccs lesz, és annak a győzelemnek megint nagyon fogok örülni.
2021. jún. 19. 19:22
3/11 anonim válasza:
Stadion,Mészáros,krumpli,oltás,lopnak,MLBTQL.
2021. jún. 19. 19:23
4/11 anonim válasza:
Kérdező, minek írsz ki kérdést a fociról ha hozzá sem szagolsz?
Még én is tudom - pedig scak a férjem nézi a meccseket én meg csak hallgatom amit róla néha mond - hoyg ez a legerősebb csoport. Nem tudsz erősebb csapatokat mondani az EB-ben, mint ez a 3 csapat. Teljesen egyértelmű volt a sorsolást követően hogy itt a magyar csapat nem tud tovább jutni.
Döntetlent csináltak a franciákkal szemben egy jó és izgalmas meccsen, ez egy nagy eredmény volt.
2021. jún. 19. 19:28
5/11 anonim válasza:
De még nem estünk ki, szóval Magyaroszág jobban teljesít, a magyar reformok működnek, folytatjuk xDDD
2021. jún. 19. 19:29
6/11 anonim válasza:
Ennyi milliárdból lett egy X.
Hurrá!
Ennek örülni kell?
Nagyszerű!
Szerintem inkább szánalmas....
2021. jún. 19. 19:43
7/11 anonim válasza:
megverjük a nèmetet a franciák a porugálok ès megyünk is tovább... (nem nem vagyok fideszes, ès a nèmetek csak 2 gólt lőttek porugálok pedig 4 et, csak 2 sz@r helyre ment...)
2021. jún. 19. 19:47
8/11 anonim válasza:
De szar lehet ilyen megkeseredett, sanyarú életet élni. Tipikus magyar mentalitásod van.
2021. jún. 19. 19:48
9/11 anonim válasza:
Hahaha, szar lehet károgónak lenni... :D
Mi van nem jött össze hogy megverjenek minket a franciák?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!