Kormánypártiak miért reagálnak ennyire aggresszíven, ha valakinek nem tetszik a kormány valamelyik intézkedése?
Ellenzékiek miért reagálnak ennyire aggresszíven ha nem tetszik nekik a kormány valamelyik intézkedése?
Szerintük a kormány mindíg téved és csakis rosz döntéseik vannak?
Olyanok mint egy csorda.Mikor összeállnak egy csoporttá, és a nyáj egy tagját baj éri,pl külső környezeti behatás(juhász belerúg),a többi egységként sokkal hangosabban reagál.
Össznépi béégetés a vége, ezért tűnnek olyan hangosnak, hogy nehogy további kár érje őket.
Én pont fordítva látom, az ellenzéki szavazó ugrik mindenre és akár egy jó kormányzati döntést is elítél csak mert a Fidesz szavazta meg.
Itt az oldalon is beismerte sok Fidesz szavazó is, hogy nem tévedhetetlen a kormány és van amivel nem értenek egyet.
Én is így vagyok ezzel és nem vagyok megszállott Fideszes, viszont rájuk szavazok, mivel a jelenlegi palettán őket látom a legjobbnak. Tudom lepontozást ér ez, de nem érzem úgy, hogy pl. Jakab Péter vagy Karácsony Gergely bármilyen szinten is megütné azt a színvonalat mint Orbán. Az meg már csak a pláne, hogy ezek a húzó nevek, de nincsenek mögöttük olyanok akikre rábíznám az eü kezelését, külügyet, belügyet, stb..
Mert aztán az ellenzék teljesen különb ettől.
Mert aztán az ellenzéki szavazók mindig tök intelligensen reagálnak le minden féle kritikát.
Meg a lóf*szt mama...
Ne legyünk már álszentek,az ellenzéki szavazók körében is legalább ugyanannyi birka van,mint a kormánypárti szavazók között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!