MIk a megérzéseitek a magyar német előtt?
Az izgalmon és a várakozáson túl, mit éreztek hogy fog alakulni a meccs?
CSak azí rjon akinek van valami , de tényleg.
Ez egyetlen dolgon múlik, sikerül-e megkenni a németeket legalább egy döntetlenre mint a franciákat, vagy sem.
A németek 4-2-re verték azokat a portugálokat akik nekünk szórtak be 10 perc alatt 3-at. Reálisan nézve minimum 5 góllal ki kéne tömniük minket, de így hogy megverték a portugálokat, ráadásul az utolsó csoport (azaz mindenki más eredményét tudni fogja már mindkét fél) még az is lehet tudnak annyit adni nekik az államkasszából hogy egy 0-0 vagy 1-1 kinéz mint a francia bunda meccsen.
Épp ezért semmire nem fogok fogadni, épp elég volt a francia gyalázat.
MOndom mik a megérzéseitek?
Nem összeesküvés meg bundaeméletetket kérdeztem , hanem mit éreztek?
Én pl a francia meccs előtt kellemes eufóriát éreztem . Azt hittem csak a várakozás az , de lehet megéreztem a döntetlent vagy az urtólagos örömöt , nem tudom.
Néha van iylen , a német meccs előtt még nem érzek semmit.
Aki érez az írjon , a realitást tudjuk mi, azzal ne untassuk egymást.
Az előző két meccsnél nagyon bizakodó voltam, mostmár úgy érzem ezt a meccset tuti bukjuk.
Nem szoktak bejönni a megérzéseim, úgyhogy bízom benne, hogy ezúttal sem a valóságot érzem előre.
tegnap 23:08
Minden meccs 90 perces. Nincs két egyforma meccs. Nincs ilyen, hogy ha múltkor mi 3at kpatunk a portugáloktól akkor reálisan nézve a németektől 5öt fogunk. Ez tipikusan azoknak az érvek akik soha nem sprotoltak semmit
Az UEFA nem kockáztathatja, hogy a 3 nagy közül valamelyik ne mehessen tovább. Nézettség, szponzorpénzek stb...
Tehát ez nekünk már veszett úgy.
Ja, amúgy a vak bíró, Sergei lesz megint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!