Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » MIk a megérzéseitek a magyar...

MIk a megérzéseitek a magyar német előtt?

Figyelt kérdés

Az izgalmon és a várakozáson túl, mit éreztek hogy fog alakulni a meccs?

CSak azí rjon akinek van valami , de tényleg.

2021. jún. 20. 23:04
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
23%

Ez egyetlen dolgon múlik, sikerül-e megkenni a németeket legalább egy döntetlenre mint a franciákat, vagy sem.

A németek 4-2-re verték azokat a portugálokat akik nekünk szórtak be 10 perc alatt 3-at. Reálisan nézve minimum 5 góllal ki kéne tömniük minket, de így hogy megverték a portugálokat, ráadásul az utolsó csoport (azaz mindenki más eredményét tudni fogja már mindkét fél) még az is lehet tudnak annyit adni nekik az államkasszából hogy egy 0-0 vagy 1-1 kinéz mint a francia bunda meccsen.

Épp ezért semmire nem fogok fogadni, épp elég volt a francia gyalázat.

2021. jún. 20. 23:08
 2/42 A kérdező kommentje:

MOndom mik a megérzéseitek?

Nem összeesküvés meg bundaeméletetket kérdeztem , hanem mit éreztek?

Én pl a francia meccs előtt kellemes eufóriát éreztem . Azt hittem csak a várakozás az , de lehet megéreztem a döntetlent vagy az urtólagos örömöt , nem tudom.

Néha van iylen , a német meccs előtt még nem érzek semmit.

Aki érez az írjon , a realitást tudjuk mi, azzal ne untassuk egymást.

2021. jún. 20. 23:30
 3/42 anonim válasza:
70%
Egy büntető góllal, jó védekezéssel vagy becsúszott öngóllal még meg is nyerhetjük!
2021. jún. 21. 00:08
 4/42 anonim ***** válasza:
19%
Beállunk 9-en a kapu elé, Szalai Ádám előre megy annyira, hogy a térfelünket ne lépje át. Hátul keményen védekezünk, mindent is elhárítunk, aztán elől meg Szalai majdcsak bepöcköl, tuszkol egy szerencsésen felívelt vagy kifejelt labdát.
2021. jún. 21. 00:21
 5/42 anonim ***** válasza:
86%

Az előző két meccsnél nagyon bizakodó voltam, mostmár úgy érzem ezt a meccset tuti bukjuk.

Nem szoktak bejönni a megérzéseim, úgyhogy bízom benne, hogy ezúttal sem a valóságot érzem előre.

2021. jún. 21. 00:26
 6/42 anonim ***** válasza:
72%

tegnap 23:08

Minden meccs 90 perces. Nincs két egyforma meccs. Nincs ilyen, hogy ha múltkor mi 3at kpatunk a portugáloktól akkor reálisan nézve a németektől 5öt fogunk. Ez tipikusan azoknak az érvek akik soha nem sprotoltak semmit

2021. jún. 21. 06:21
 7/42 anonim ***** válasza:
93%
Látva a németek portgálok elleni játékát, ha valami hasonlót fel tudnak mutatni, akkor esélyünk sincs. Franciák jóval a képességük alatt játszottak, mi meg jóval felette.
2021. jún. 21. 08:21
 8/42 anonim ***** válasza:
51%
2:0-ra kikapunk.
2021. jún. 21. 11:16
 9/42 anonim ***** válasza:
88%

Az UEFA nem kockáztathatja, hogy a 3 nagy közül valamelyik ne mehessen tovább. Nézettség, szponzorpénzek stb...

Tehát ez nekünk már veszett úgy.

Ja, amúgy a vak bíró, Sergei lesz megint...

2021. jún. 21. 11:28
 10/42 anonim ***** válasza:
75%
#9 Na akkor még egy ok amiért érdemes lesz nézni :DD
2021. jún. 21. 17:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!