Csak én gyűlölöm a portugálok színészkedős, picsogós játékstílusát?
A hozzá nem értők gondolják azt, hogy nem volt semmi. Az esetek túlnyomó részében van kontakt, és akkora sebességnél már a legminimálisabb érintkezés is kibillenthet bárkit az egyensúlyából, aztán elég, ha rosszul esik.
Ma valóban a jobb csapat esett ki, sajnos ilyen a foci, szívesen néztem volna még pár meccsen Cristiano Ronaldot.
#5, ebben nem fogunk egyet érteni. Mióta nézek focit, soha egy csapat sem volt olyan ellenszenves, mint a portugálok. Úgy gondolom, hogy most is, ha a játék elején is beletették volna magukat, nem pedig arra játszottak volna, hogy valamilyen fasza büntetőt kiszínészkedjenek, akkor nyerhettek volna. A belgák szépen játszottak az elején, utána pedig beálltak védekezni, ami érthető egy nagyobb csapat ellen (nem adtak esélyt egy kontrára). Azzal szerintem felesleges takarózni, hogy az ő 23 lövésükből 4 is a kapura tartott... csudálatos, de berúgni nem tudták szerencsére.
Másrészről pontosan tudom, hogy milyen fájdalmasak tudnak lenni ezek a sérülések, de ettől függetlenül van szemem is, és látom, ha nem ért hozzá a másik játékos. A mostani meccsen is volt ilyen (nem meglepő módon), meg számomra az sem foci, amikor direkt kikényszerítik azokat a helyzeteket, amikben tényleg hozzájuk érnek, és elvágódhatnak. (Nem azt mondom, hogy random meggyűlölök mindenkit, aki él ezzel a csellel, de azért ne erre építsük a játékunk majdnem egészét.)
Az én szememben a belga válogatott játszott szimpatikusabban.
7:
Amúgy mi ez a nagyobb csapat ellen dolog? Belgák állnak a Fifa világranglista élén, az hogy a portugálok nyerték az előző EB-t, 5 éve volt, nem most, mitől lett volna a portugál nagyobb csapat? A belgák ugyanolyan esélyesként indultak ezen az EB-n, mint a portugálok, vagy mondjuk spanyolok, németek, olaszok, franciák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!