Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért utálják ezt a játékstílu...

Miért utálják ezt a játékstílust? ("antifoci")

Figyelt kérdés

Látom mekkora divat utálni szidni az Atletico Madridot.

Én úgy tudtam a futballban az a jobb aki gólokat lő, nem pedig "szépen játszik" ,vagy megváltoztak a játék szabályai? Mire ez a nagy felháborodás?

Furcsa azt olvasni, hogy ha a Real, Barca, Dortmund vagy Bayern nyer egy komolyabb meccset mindenki áradozik, hogy milyen jó csapat.

De ha egy Inter, Chelsea, Leicester vagy Atletico egyből jönnek az undorító, meg antifocis hülye szövegekkel... holott ha több gólt lőnek miért is kellene magyarázkodni? Nem a defenzív csapat tehet arról, hogy a másik egyszerűen képtelen gólt lőni

Ja és a magyar válogatott is ezzel a gusztustalan antifocival jutott ki az EB-re, és milyen érdekes az senkit sem zavart

#fpoci
2016. máj. 4. 00:05
 1/3 anonim ***** válasza:
64%
Az általad említett csapatokból csak az Atleticora szoktak sz antifocit hasznalni. A foci sokaknak egyenlo a szépséggel es az Atlético ennek pont ellenpeldaja. Nekem személy szerint semmi bajom nincs a védekező felfogással es a keménységgel es szerintem Simeome top3 edző jelenleg. De mikor számukra kedvező eredménynel percekig fetrengenek, mikor a kapusnak 1 percbe telik kirúgni a labdát, akkor én sem szimpatizalok veluk. Tegnap is lecserélték Koket a hosszabitas első percében, de mar a pályán elkezdte levenni a sipcsontvedojet hogy húzza az idot. Szinten tegnapi hosszabitasban ha Simeonehoz került a labda akkor nem adta vissza egybol, sok másodpercig maganal tartotta. Vagy az eggyel ezelőtti bajnokin pl egy plusz labdát vágott a pályára a kontrazo támadó ele hogy megállítsa. Ezert el is tiltottak de ez sem érdekelte, headseten keresztül kommunikált a kispaddal. Ezek a cigany gusztustalansagok mar akkor is kijöttek nala mikor játékos volt.
2016. máj. 4. 15:08
 2/3 A kérdező kommentje:
néha valóban kicsit túlzásba esik, de én is focizok, ha kedvező az állás és az ellenfél jön én is magamnál tartom a labdát de ez minden meccsen így van szerintem. Volt olyan edzőm a megyeiben aki ennél durvábbat csinált hasonló szituban a vonal mellett megtolta a játékos a labdát mire ő lábbal megállította a labdát :DD persze el is tiltották, csak azt akarom mondani ezzel, hogy ez eddig is jelen volt és jelen is lesz a sportban.
2016. máj. 4. 19:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, csak az a nem mindegy hogy megye1 vagy BL döntős szinten :-)
2016. máj. 5. 00:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!