Mit szóltok ahhoz hogy az UEFA eltörölte az idegenben lőtt gól szabályt?
Figyelt kérdés
A következő szezontól nem fog számítani az idegenben lőtt gól.2021. jún. 26. 16:12
1/10 anonim 

válasza:

Nagy hibának tartom. Sokkal kevésbé lesz izgalmas így.
2/10 anonim 

válasza:

Örülök neki, nem volt túl igazságos. Pláne az a része hogy hosszabbítás esetén is érvényes volt, tehát mondjuk 2 0-0-s meccs után ha mindkét csapat 1-1 gólt lőtt a hosszabbításban, az eldöntötte a meccset.
3/10 anonim 

válasza:

Szerintem is jó dolog, semmi értelme nem volt, pláne hogy sokszor nem is a hazai csapat volt a hazai, vagy az utóbbi két évben nézők is alig vannak stb.
Számítson a pont, meg a gólkülönbség.
5/10 anonim 

válasza:

Miért volt igazságtalan? Mindkét csapatnak megvolt lehetősége idegenben gólt rúgni. Az tényleg igaz, hogy a covid helyzetben nem volt túl jó, amikor nem mindig a papíron hazai csapat játszott otthon, de béke időben nincs ilyen gond.
6/10 anonim 

válasza:

#5 Az a része volt főleg igazságtalan, amit leírtam, hogy ha hosszabbításba ment a meccs akkor az egyik csapatnak 90, a másiknak 120 perce volt idegenben gólt lőni. Illetve szerintem ha mondjuk egy 2-1 és 1-0 eredmények vannak, akkor még mindig igazságosabb hosszabbítással eldönteni, mint az idegenbeli gólokkal.
7/10 anonim 

válasza:

Így egy hazai egy gólos vereség után szinte lehetetlen lesz a fordítás. Pl. Egy MU-Juve párharcban, ha a Juve az első meccsen, az Old Traffordon nyer 1-2-re, akkor a visszavágó Torinóban full érdektelenné válik.
8/10 anonim 

válasza:

#7 Nem értem hogy ezt a következtetést miből szűrted le. Ebben a példában az idegenben lőtt gól szabály pont a Juvét, a győztes csapatot támogatná inkább, hiszen a 2 idegenbeli gól egy jó pozíció. Nem látom hogy miért lenne ettől több a lefutott meccs.
9/10 anonim 

válasza:

Mert akkor a visszavágón a MU-nak már off lesz, a Juve meg kibekkelhet otthon egy 0-0-t.
10/10 anonim 

válasza:

#9 Ez teljesen független az idegenben lőtt góloktól. A Juve mindkét esetben ugyanúgy mehetne 0-0-ra. Sőt, ha a United talál egy gólt, akkor a régi szabályok szerint kiesne, így meg hosszabbítás lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!