Miért mindenhol UEFA EURO 2020-at írnak?

Igen, és? 2021-re halasztották. Akkor miért nem írják át ennek megfelelőre? Most akkor mindent egy évvel előbbre kell kiírni, mert az EB miatt halasztódott a többi jövőbeli nagymeccs is? Elég nagy hülyeségnek tartom.
Egyébként érdekességképpen. A magyar videóknak Futball 2021, Futball EB 2021, Európa Bajnokság 2021 és hasonló nevük van. Itt érdekes módon sikerült jól leírni.

Nem, mert a következő eb 3 év múlva lesz.
Attól, hogy most tolódott, legközelebb nem fog.

Mert 80 év múlva ez akkor is a 2020 EB lesz és senki nem fog emlékezni a járványra.
Max érdekesség vagy a 40 milliós kérdés lesz Vágó Pistánál, hogy mikor volt a 2020 EB megtartva.
Millió ilyen dolog van, csak ahogy írtam, mindenki leszarja.

Ugyanezt néztem valamelyik nap a Stefánián hazafelé, hogy francnak van mindenhol 2020 kiplakátolva. Szerintem legyártották tavaly az összes molinót meg falragaszt, drága buli lett volna újranyomni. :DD
Amúgy szerintem nettó baromság, nem márkanév a 2020 esetükben. Akkor lenne 20/21, és akkor abban minden benne van.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!