Hogyan tudom módosítani az UEFA EB 2020 jegyemet?
Figyelt kérdés
Rendeltem a Magyarország-Portugália mérkőzésre 3 db jegyet, egyet magamnak, másikat tesómnak, harmadikat unokatestvéremnek. Viszont tévesen az én nevem és adataim kerültek be az unokatestvérem jegyéhez. Kérdés a következő hogyan ruházhatom rá a jegyem? Mivel így nekem két jegyem van... Írtam már a ticket supportnak, csak sajnos lehet hogy sokára jön csak válasz rá. Előre is köszönöm a válaszokat!2021. jún. 2. 20:56
1/3 anonim válasza:
Neked kell átvenni a jegyátvételi ponton a karszalagot, amit aztán rá adatsz majd. Védettségi igazolvány legyen nála!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de nem úgy van hogy a karszalagon kívül, az UEFA ticket appal tudunk majd bemenni? Azon pedig gondolom látszódik a név.
2021. jún. 2. 21:15
3/3 anonim válasza:
Elvileg úgy van, hogy még a meccs előtti napokon a jegyet be kell váltani karszalagra. Ott kell bemutatni a védettségi igazolványt is. Ott átváltják a jegyet karszalagra, azzal kell majd a meccsre bemenni. A jegyen szereplő személy válthatja karszalagra a jegyet, de azt már arra rakjátok fel akire akarjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!