Szerintetek mi lesz a mai Magyar - Német meccs eredménye?
Figyelt kérdés
Ki nyer? Döntetlen lesz? Ki/kik lesznek a góllövők?
Na, mit gondoltok?
2021. jún. 23. 07:34
11/26 anonim válasza:
Látom 7es nem megy a szovegertes.
12/26 anonim válasza:
#11-es: "Az UEFA nem engedheti meg hogy a nagyok ne menjenek tovább."
Értelmezd kérlek. :-)
13/26 anonim válasza:
Magyarország 1, Németország nulla!
14/26 anonim válasza:
remélem, hogy a németek nyernek!
15/26 anonim válasza:
Baszki mi nem érthető azon, hogy az UAFA nem engedheti meg? :D
Full bunda az egész, aki remél az naiv. Itt minden a pénzről szól.
16/26 anonim válasza:
Szerintem is full bunda, mint a franciák mind a németek eladták egy-egy döntetlenre a meccset, nyilván nem ez a realitás de a fogadóirodák sokat kaszáltak ezen. De ettől függetlenül örülök hogy végre vége a szopkodásnak ami az elmúlt két hétben ment, a belem kiokádtam volna már ettől a fényezéstől ami ment a botlábúakra.
17/26 anonim válasza:
Tipikus magyar teljesítmény, az utolsó percekben kikapni, vagy kapni az egyenlítő gólt. Hányinger, ami megy Facebookon is, hogy szép volt. Ja, szép volt, de egy mérkőzés még mindig 90+x percig tart, nem 80-ig...
18/26 anonim válasza:
Sajnos kiestünk :(((
2-2 de szép volt
19/26 anonim válasza:
Nem tudom, hogy miért mindig az utolsó 10 percben kell elbaszni mindent. Balfasz banda.
20/26 anonim válasza:
Majd jön a tipikus magyar duma, hogy nagyon jól játszottak a fiúk, nagyon jó volt a csapat, de sajna kiestünk. Ámde nálunk ez felér minimum egy EB nagyed döntőbe jutással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!