A magyarok vesztenek és utána évekig hözöngenek, hogy mindenki igazságtalan volt velük szemben, mert az EU, meg a Soros meg a migránsok, meg a corona, vagy valami más.
2021. jún. 23. 08:25
3/26 anonim válasza:
A múltkori franciák elleni meccsen is mindenki azt mondta hogy a franciak győznek, és láttátok hogy mi sült ki belőle. Szóval reménykedjünk.
2021. jún. 23. 09:33
4/26 anonim válasza:
Döntetlen szerintem.
Konkrét eredményre nincs tippem.
2021. jún. 23. 09:42
5/26 anonim válasza:
0-1 hosszabbításban jön a dráma.
2021. jún. 23. 10:27
6/26 anonim válasza:
Az UEFA nem engedheti meg hogy a nagyok ne menjenek tovább.
Szponzor pénzek stb.. :)
Naivak vagytok ha azt hiszitek engednek minket nyerni.
Nyilván képességbol adodoan is necces az esélye, de itt a pénz számít.
Csak azért nem lesz 5-0 mert az már megalazo, 3 nal megallnak majd.
Szeretném ha nyernénk nyilván, de a realitás az ez, összeesküvés elmélet nélkül.
2021. jún. 23. 12:57
7/26 anonim válasza:
#6-os, nem is tudtam, hogy az UEFA is kvalifikálta magát. Hogy állnak most a csoportjukban?
2021. jún. 23. 12:58
8/26 anonim válasza:
Egyértelműen tudom és hiszem, hogy totális magyar vereség lesz a vége. Az ellenfélnek szurkolok. Olllééééééé
2021. jún. 23. 13:30
9/26 anonim válasza:
Nagyon remélem hogy a németek lealázzák a magyar válogatottat, és megy szépen az egész magyar foci, oda ahova való, a lecsóba.
2021. jún. 23. 17:04
10/26 anonim válasza:
Lecsóba, hogy te milyen frappáns és egyedi vagy! :-)
Csak pár ország, akik szeretnék, ha éppen Portugália, Francia- vagy Németország "alázhatná" őket: Izland, Görögország, Románia, Szerbia, Norvégia, Írország, csak hogy nagyjából velünk hasonló országokat említsek. Csak tudod, ahhoz nekik ki kellett volna jutni az EB-re, de valahogy nem sikerült. Ezek a magyar falábúak meg valahogy csak megcsinálták. De szar lehet most neked....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!