Miért kell Magyarországnak focicsapat?
Ne haragudj, de te nagyon buta vagy. Akkor most azt is megkérdőjelezed minek közvetítik a meccseket? Végül is elég lenne csak a számokat látni, ha csak a végeredmény számít.
Azért az meg tényleg a legalja ember, aki csak a másik fizikumán tud lovagolni. Legalább a fogatlan zsírdisznók élvezik az életet, nem úgy, mint például te, szerintem még példát is vehetnél róluk, hogy valamiben megtalálják az örömüket, amíg téged a gyűlölet rohaszt meg.
Engem hol lohasztana a gyűlölet? Ha különösebben érdekelne, már csak azért jobb kedvem lenne, mert az említett fogatlan zsírdisznóknál minőségibb a szórakozási és kultúrálódási forrásom. Felőlem mindenki élvezze ezt a rendkívül izgalmas sportot, de ne akarjunk már hasraesni azért, mert csak 3 góllal kaptunk ki. Mintha ez olyan nagy cucc lenne.
Engedelmeddel a következő hónapban szeretném a fizetésem teljes egészében kérni, mert csak 30%-kal nyújtottam kevesebbet, mint akármelyik korábbi hónapban.
#23. "legjobb tudomásom szerint"
Itt lesz a baj, a kannás a tipik proletár jelképe, aki úgy képzeli el a befizetett adót, azon belül is a focira költött TAO-pénzeket, hogy majd az ő pénze az ne menjen el a focira, hanem adja neki oda a zorbán viktor. Ezért írtam, hogy a rád eső kétezer forintot már várhatod is, és már szaladhatsz is hitelbe fröccsözni. A többiek meg majd eldöntik, hogy melyik kormány hogy gazdálkodjon.
#28. Mennyi van és mire fordítva, na mesélj! :D Nem érzed, hogy tényleg mekkora proletár egybit, amit tolsz? Siralom, hogy ezt a fogyatékos dumát gyakorlatilag minden fociról szóló kérdés/post alatt olvasni kell, úgy írjátok, mintha havi szinten sokmilliókat adóznátok és a visszakapott befizetéseitek ha egyszer a számláitokra kerülnének, akkor aztán hú, örökre megváltozna az életetek. :D Ennek szólt a kannás, kb. ez a szint.
"De nyugodtan játszhatjátok a fidesz felszopósdi játékot"
Aranyosak vagytok, amikor a komplett focitéma arról szól, hogy a válogatott győzelme nem az ország, hanem a Fidesz győzelmének van tulajdonítva, amiből ti nemhogy nem akartok részesülni, de egyenesen ünneplitek, ha veszít a csapat. Az se baj, ha az országnak rossz érzés, csak hátha a Fidesznek is az lesz. Ne izgulj, aki látja, jó eséllyel fideszes lesz tőle, mert ennyire undorodik ettől minden jóérzésű ember. :D
A gyalogot amúgy csak a paraszt hívja parasztnak. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!