Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért kell Magyarországnak...

Miért kell Magyarországnak focicsapat?

Figyelt kérdés
Ha nem megy foci akkor akkor nem kell erőltetni,a mai 0-3 nagyon rosszul esett.
2021. jún. 15. 20:36
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
67%
Mert minden országnak van
2021. jún. 15. 20:37
 2/29 anonim ***** válasza:
35%

Vagy talán csak helyén kéne tudni kezelni.

0:3 teljesen rednben van az EB egyik legesélyesebb csapat ellen, míg mi továbbra is csak az emelt létszámot pótágakon kihasználó kiscsapat vagyunk

Én nem is értem sokan mit várnak egy EB-től ahova nem is juthatnánk ki a korábbi létszám mellett

2021. jún. 15. 20:38
 3/29 anonim ***** válasza:
70%
A focival nincsen baj, legyen, de ne öljünk bele minden pénzt, miközben az ország több fontosabb sebből vérzik.
2021. jún. 15. 20:40
 4/29 anonim ***** válasza:
30%
A többi ország még több pénzt öl bele. ÉS igenis jól játszottak, aki nem látja vegyen fel szemüveget. Az európa bajnok ellen ez rossz eredmény? Ti mit szívtok amúgy? VAgy csak ennyire nincs közötök a focihoz?
2021. jún. 15. 20:47
 5/29 anonim ***** válasza:
29%
Hagyjatok már a hülyeségeitekkel, kedves kérdező, ez a meccs amúgy simán rendben volt. Örülünk, hogy kijutott a válogatott, a többi csak hab a tortán.
2021. jún. 15. 20:51
 6/29 anonim ***** válasza:
57%
Elképesztő mennyire lerombolja az embereket a gyűlölet. Azt még simán megértem, hogy utáljátok a kormányt, a stadionokat stb...na de nézted a meccset és van szíved ilyet mondani?! :)) Nagyon sok külföldivel beszélgettem és még ők is beismerték, hogy nincs miért szégyenkeznünk. Minek nézitek akkor?
2021. jún. 15. 20:56
 7/29 anonim ***** válasza:
59%
#6. Nekik focisiker=Fidesz, azaz fájdalom. Már eleve az is, hogy kétszer egymás után kinn vagyunk az EB-n, de hogy még nem is játszik botrányszar, nézhetetlen meccset a válogatott, az már aztán mindennek a teteje. Nekik ha veszít a csapat, az olyan, mintha most kapott volna egy pofont a Fidesz, erről szól ez a történet. Sokkal jobban gyűlölik ugyanis Orbánt, mint amennyire a hazájukat szeretik. :)
2021. jún. 15. 21:00
 8/29 anonim ***** válasza:
47%
Azt mondja jól játszottak :D 60 percig labdába sem értek, egy sikeres atadásuk nem volt, nehezükre esett a saját tizenhatos környékéről kihozni a labdát :D utána megpróbáltak támadni hátha találnak egy gólt, cserébe kaptak hármat 10 perc alatt. szeretem amikor azok okoskodnak akik 5 évente néznek meg 1 meccset.:D 11 emberrel be tud állni védekezni Andorra is, lehet ők is megúszták volna 3 góllal.
2021. jún. 15. 21:04
 9/29 anonim ***** válasza:
66%
Fu te buta vagy b+. UGYe tudod hogy egy játékosuk többet ért mint az egész csapatunk? Már 10 perc után vezetniük kellett volna. HA nincs aza szerencsétlen lesgól még pontjuk sincs mert ott tört meg a koncentrációnk.
2021. jún. 15. 21:06
 10/29 anonim ***** válasza:
6%

Én bízom benne, hogy a következő kormány megfontolja a kérdésedet, számot vet az eredményekkel és lerombolja az alkotmányba beleírja, hogy magyarország soha többé nem finanszíroz közpénzből labdarúgást.

Majd lerombolja a stadionokat, a focistáinkat pedig közmunkára kötelezi.

2021. jún. 15. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!