Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért kell Magyarországnak...

Miért kell Magyarországnak focicsapat?

Figyelt kérdés
Ha nem megy foci akkor akkor nem kell erőltetni,a mai 0-3 nagyon rosszul esett.
2021. jún. 15. 20:36
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
25%
Komolyan meg akarod magyarázni hogy nem egy élvezhetetlen fos volt ez a meccs? A portugál válogatott egykapuzott, a magyarok meg fejvesztve rugdosták a labdát ha hozzá tudtak érni...meg minden kontakra rájátszottak hátha kapnak egy szabadrúgást. Az lett volna a szegyen ha ez a bohóckodás pontot ér.
2021. jún. 15. 21:19
 12/29 anonim ***** válasza:
85%
UGYe tudod hogy a Portugál keret sokkal erősebb? Miért lenne szégyen hogy kitartottunk? NAgy a baj a fejekben nagyon nagy.
2021. jún. 15. 21:29
 13/29 A kérdező kommentje:

Igen tudom mi meg erősek vagyunk magyarázkodásban és a hazaadásokban ahogy a sokadik meccs után is most is történt, ilyen jók voltunk meg olyan jók voltunk évek óta ezt hallani de eredmény az nincs.

Ez nagyobb baj a fejekben nem ?Olyannak tűnt mintha az ifik kontra felnőtt csapat fociztak volna a portugálok többször simán lefutották a válogatottat akik sajnos nem tudnak olyan iramot diktálni és a másik hiba a pontatlan passzok ha labdát kapnak akkor hamar elveszítik mert nem tudnak vele mit kezdeni és ez kerül az országunkba sok-sok millió forintba.

2021. jún. 15. 21:50
 14/29 anonim ***** válasza:
31%
A magyar átlagdrukker büszke arra, hogy milliárddok mennek el a botlábú selejt csapatra azért cserébe, hogy elmondhassuk, hogy Portugália ellen csak 0-3-ra kaptunk ki. Gratulálok, hatalmas eredmény.
2021. jún. 15. 21:58
 15/29 anonim ***** válasza:
48%
Még mindig nem értem, ha ez a véleményetek, miért ültetek le megnézni. Párhuzamot vonni és így összehasonlítani értelmetlen, a válogatottunk viszont határozottan javult önmagához képest. Sajnálom, hogy a kisagyatokig nem jut el az az általános törvény, hogy bizonyos pont után fejlődés következik, még ha lassú is. Nyugodtan pontozzatok le, engem esküszöm éltet ez a sok sírás és negativitás. :D magyar átlag drukker....magyar átlag sírás, remélem az életetek során még szorul belétek némi pozitív reménysugár, szívből kívánom.
2021. jún. 15. 22:06
 16/29 anonim ***** válasza:
5 évvel ezelőtt sokkal jobb meccset játszottunk a portugál válogatott ellen szóval nem mondanám hogy javuló tendenciát mutat...
2021. jún. 15. 22:09
 17/29 anonim ***** válasza:
90%
Milyen fejlődés? Nem az utolsó 10 percben kaptak 3 gólt? Ez akkora szégyen, hogy azt le sem lehetne írni.
2021. jún. 15. 22:18
 18/29 anonim ***** válasza:
89%
Amúgy nézte a fene, megnéztem az eredményt, meg hogy mikor nyeltük be a várt gólokat, röhögtem egyet, hogy ismét egy rakás semmi volt a magyar csapat, meg hogy a csúti dagadt disznó valószínűleg toporzékolt egyet a lelátón, aztán folytattam az ezerszer értelmesebb dolgomat, ami a foci esetében még akár az orrtúrás is lehetett volna.
2021. jún. 15. 22:19
 19/29 anonim ***** válasza:
67%

Ostoba vagy, ha azt hiszed ez szégyen.

Aki meg nem nézte és az utolsó 10 perc alapján prédikál, hát inkább fogja be a száját és foglalkozzon mással, az valóban bölcsebb s hasznosabb mind a társadalom, mind önmaguk számára.

2021. jún. 15. 22:30
 20/29 anonim ***** válasza:
71%
A fociban a végeredmény számít. A meccs végkimenetele vagy döntetlen, vagy győzelem, vagy vereség. A magyar csapat veszített, de úgy, hogy 10 perc alatt 3 gólt kapott. Ezek alapján nyugodtan veregetheted a vállad, attól még tragikomédia, ahogy veszített a csapat. Egy rakás botlábú selejt, akinek minimálbéres tanári fizetést kellene a telejsítményük alapján adni.
2021. jún. 15. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!