Örültök hogy nyertek a portugálok?
Én az asztalt csapkodtam, mert a haverjaimmal tippmixwn is erre fogadtunk.
Nektek milyen élmény?
#9 és kit érdekel?
csicska sport, csicska magyar játékosokkal, és a legnagyobb csicskák a szurkolók, akiknek ennyire sivár az életük, hogy ilyen kis buzeránsokat néznek másfél órán át
Duplán örülök! Egyrészt mert nem ment el a tippmixem, sőt még valami kis pénzt nyertem is (pedig a 80. percben már a szívinfarktus kerülgetett), másrészt így legalább mérsékelt lesz a kormánymédia tömjénezése.
Sajnos #3, még így is lesz dicsőítés, mert 84 percig nem kaptak gólt, ha a magyaroknak nem lőnek percenként egyet akkor már megy az imába foglalás a kormánymédiában, de így legalább azért a 3-0 tisztes vereség ami után nem kell majd hónapokig a nyáltengert olvasni/hallgatni hogy milyen császár a magyar csapat, mint 5 éve kellett...
#13. "sőt még valami kis pénzt nyertem is (pedig a 80. percben már a szívinfarktus kerülgetett)"
Pont rajtatok röhögtünk akkor, hogy a sok semmirekellő ellendrukker honfitársunknak most áll meg a szíve. :DD
#19 Te beszélsz normális emberekről, te, aki egy adófizetői pénzen túlfizetett, túlsztárolt, eredményt semmit felmutatni nem tudó és csupa ellenszenves, nagypofájú alakból álló gárdának szurkolsz csak azért mert ugyanaz a zászló van a mezükön mint a te személyi igazolványodban?
Ugyan mégis mire fel kötelező úgy egyébként is nekem mint magyar állampolgárnak a magyar labdarúgóknak szurkolnom?
Persze minek is magyarázom, nektek kötelező mindent szeretni ami magyar (kivéve azon magyar honfitársaitokat persze akik nem értenek veletek egyet). Gondolom a kormányt is imádjátok mert magyar, hiába csupa bűnöző, gátlástalan, hazug alak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!