Örültök hogy nyertek a portugálok?
Figyelt kérdés
Én az asztalt csapkodtam, mert a haverjaimmal tippmixwn is erre fogadtunk.
Nektek milyen élmény?
2021. jún. 15. 19:46
2/25 anonim válasza:
bejött a papírforma
ennyi
ha kötelező lett volna a magyar meccsre tenni én is a portugálokra tettem volna
3/25 anonim válasza:
Nem fogok hazudni, nem akartam, hogy nyerjünk, sőt, döntetlent sem. Hetekig hallgathattuk volna, micsoda istenkirályok vagyunk. Pedig dehogy.
4/25 anonim válasza:
Mindennek orulok ami orbant felbassza.
5/25 anonim válasza:
De most komolyan valaki azt hitte h megverjuk a portugalokat?? Omg
6/25 anonim válasza:
5, bármikor benne lehet. A ZTE sem volt jobb a MU-nál...
7/25 anonim válasza:
Mindig örülök, ha beigazolódik, hogy teljesen értelmetlen állami pénzzel kitömni az élsportot. Annak a pénznek sokkal jobb helye lenne az oktatásban és az egészségügyben. 11 ember kitöméséből nem lesz gazdasági fellendülés. Külföldön élek, és elképedve néztem hogy komolyan teltházas meccseket engednek? És az idióták még be is ülnek a 4. hullám közepén egymást fertőzni?
8/25 anonim válasza:
van olyan búza aki még odavan a magyar kislányfociért? :D
9/25 anonim válasza:
sok hazátlan. Akkor nem egy meccset néztünk. PArtiban voltunk a portugálokkal 87. percig.
10/25 anonim válasza:
Ki nézi azt? Jobb dolgom is akad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!