Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Az nagyon gáz hogy utálom a...

Az nagyon gáz hogy utálom a magyar fociválogatottat, és mindig ellenük szurkolok?

Figyelt kérdés
Az az előzménye ennek a történetnek hogy nagyon sok játékost ismerek személyesen is, szóval lehet hogy ez van benne a dologban.

2021. jún. 15. 15:57
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Inkább az a hazaárulás az a sok milliárd beleölése ebbe a sportba, és egy forintot nem érnek amit csinálnak.

Meg amikor ül melletted Varga Roli és mutogatja a 3 milliós Hublot óráját, de játszani nem tud folytassam?:))))

2021. jún. 16. 08:08
 12/18 anonim ***** válasza:
24%
Persze, ezen vigyoroghatsz ezerrel, csakhogy egy külföldinek egy ilyen meccs úgy jön le, hogy "na a magyarokat megint jól elverték", és az ő szempontjából te is a magyarok közé tartozol, szóval elég hülyének kell lenni, hogy valaki a saját nemzeti válogatottja ellen drukkoljon, mert az kb olyan, mintha kimennél az utcára egy feliratos pólóban, amin az áll hogy "én egy hülye nemzetáruló seggfej vagyok", és erre még büszke is lennél..
2021. jún. 16. 10:34
 13/18 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem inkabb ahhoz kell hulyének lenni hogy vk iegy foci csapat alapjan a többi amgyart is lenézze.
2021. jún. 16. 11:42
 14/18 A kérdező kommentje:

Ez tévedés 12es.

Én az összes többi sportágunknak drukkolok, viszont a magyar focit azt rühellem, mert ez megy mióta?

A mit csinálnák ezeket a milliárdokat lehetett volna sokkal hasznosabb dolgokba is befektetni

És igen gyűlölöm őket mert elvették tőlünk ezt a pénzt azért mert van egy foci őrült kormányunk.

Én ezzel tüntetek ellen hogy ellenszurkolok ahogy tudok, és utána hátradőlök és jókat nevetek magamban.

2021. jún. 16. 14:16
 15/18 anonim ***** válasza:
11%
velem is ez van
2021. jún. 16. 22:00
 16/18 anonim válasza:
89%

Hát nem tudom, szerintem nem kéne egy kalap alá venni az összes játékost és nem összekeverni a politikával a dolgot.

Nyilván nem hazaárulás, de ahogy mondtad, gáz.

2021. jún. 17. 10:41
 17/18 anonim válasza:
80%
Szerintem gáz, ha nem érdekel, ne nézd, ne foglalkozz velük, ennyi
2021. jún. 17. 17:36
 18/18 A kérdező kommentje:
Holnap eljön megint az én napom, hatalmasakat fogok röhögni a lúzer csapaton.
2021. jún. 17. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!