Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért kellett felduzzasztani...

Miért kellett felduzzasztani a létszámot?

Figyelt kérdés
Az Észak-Macedónok nem ütik meg a szintet, semmit nem mutattak az egyébként szintén nem világverő osztrákok ellen.
2021. jún. 13. 20:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem. Lassan már moldova meg azerbajdzsán is kint lesz...

Lenne 16 csapat 4 csoport es csak a legjobbak.

Semmi ertelme ilyen wales svajc meccseknek

Egyetertek veled

2021. jún. 13. 21:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a pénz az egyik legfontosabb ok. Nagyobb a bevétel ha több meccset játszanak. Amúgy szerintem nem olyan sok a 24 csapat, mégis csak az egyik legnagyobb futballeseményről van szó.
2021. jún. 13. 22:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem sok a 24 csapat? Minden 2. ország kijutott európából,ez nem sok?régen 8 csapatos volt az eb.ezek szerint megtriplázódott a pénzhajhászás iránti kedv.
2021. jún. 14. 02:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Más sportágakban (kézi, kosár, vízilabda) 16 csapat van az EB-n. Azért ha összehasonlítod ezeknek a népszerűségét, nézettségét a focival, akkor nem olyan durva az a 24.
2021. jún. 14. 03:06
 5/7 A kérdező kommentje:
4) de amint mondtam a minőség rovására megy.régen rang volt kijutni az eb-re.meg azért háromszor nem lett népszerűbb a futball mint amilyen néhány évtizeddel ezelőtt volt.
2021. jún. 14. 07:34
 6/7 anonim ***** válasza:
#5 Természetesen, akármilyen versenyt bővítünk, az a minőség rovására fog menni. Viszont simán lehet pozitívum hogy a kis országokban fejlődik ezzel a futball, ők is esélyt kapnak. Azért nem ott tartunk hogy a nagycsapatok sima 4-5 góllal nyerik meg a csoportmeccseiket. Példának lehet hozni Afrikát, ahol szintén 24 csapat van, pedig azért ott jóval gyengébb a színvonal. Szerintem nézői szempontból inkább előnyös a bővítés. Nem muszáj minden meccset nézni. Én azt gondolom hogy az egyik legnagyobb futballeseményről van szó. A nemzeti bajnokságokban van 16-20 csapat sok helyen, akkor nem olyan durva hogy egy egész Európát átfogó versenyen 24 csapat legyen. Pláne hogy a gyenge csapatok úgyis kihullanak 3 meccs után, nem kell egy egész éven át nézni őket.
2021. jún. 14. 22:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen,az is abszurd hogy az afrikai torna 24-es.nyilván azért mert így több tehetség tud feltűnni akiket aztán át lehet hozni európába.ennyi erővel a VB is lehetne 64-es vagy 96-os,203 országgal számolva nem olyan sok az.
2021. jún. 15. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!