Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért kell erőltetni ezt az eb-t?

Miért kell erőltetni ezt az eb-t?

Figyelt kérdés
0 pontunk lesz és ez tény.

#eb #football #futball #falábú #futballll #fotballista
2021. jún. 1. 10:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha 10 kapott gól alatt leszünk, már az jó lesz.
2021. jún. 1. 19:49
 12/18 anonim ***** válasza:
94%

Ilyen alapon miért van egyáltalán válogattunk?

Ennél idiótább kérdést én nagyon rég nem olvastam ezen a fórumon.

Minek indul egyáltalán bárki az Eb-n a Franciákon, Portugálokon, Belgákon, Angolokon, Spanyolokon meg Németeken kívül? Rendezzenek egy 6 csapatos Európa-bajnokságot, a többieknek úgysincs esélyük megnyerni

Egyáltalán minek indulnak olyan országok, mint San Marino az Eb selejtezőn, ha 5 évente rúgnak gólt?

Tényleg csak egy kérdés, ha nem magyar lennél, hanem mondjuk finn, akkor is feltennéd ezt a kérdést? Nagyon-nagyon erős a gyanúm, hogy nem ;)

2021. jún. 1. 22:38
 13/18 anonim ***** válasza:
20%

Nem 6 csapatos EB kell, csak a mezőny felhigulásával olyan csapatok is oda kerülnek, akik 2016 előtt sansztalanok voltak. 16-ban Albánia, meg Észak-Írország az unalmas bunkerfocijukkal, (mert csak azt tudnak) nagyon oda valók voltak. De kíváncsi leszek, hogy majd egy Észak-Macedónia mire fog menni, vagy Finnország. Szerintem semmire. Játszanak 3 semmit mondó meccset és kész.

12 ponttal Magyarország a selejtezős csoportjában a negyedik lett, csak a félamatőr Azerbajdzsánt bírta megelőzni. Az alapján, még a 24-ben sem lennénk benne.

És ezt ne károgásnak vedd, meg ellenszurkolásnak, hanem annak, hogy ezt az EB kijutást a helyén kell kezelnünk, nem lehet elszállni egy pillanatra sem.

Engem egyébként jobban aggaszt az utánpótlás kérdése. Az U21-es csapat leszerepelt, nagyon csúnyán. Erre adnak annyi pénzt?? Ennek a generációnak lesz még 4-5 éve, amit ha Rossi mesterrel visznek végig, akkor ott lehetünk az erősközépmezőnyben. Bár őszinte leszek, erős a gyanúm, hogy nem fogjuk megbecsülni Rossit. És hogyha majd generációt kell váltani, akkor mi lesz? Előbb utóbb a levitézlet U21-es fiúknak meg a többi bukott akadémistának kell felhúzni a mezt....

A tavaszi MLSZ határozatnak hála pedig búcsút mondhatunk annak, hogy Szoboszlaikat meg Szalai Attilákat tudunk majd külföldön kineveltetni, mert nem fog tudni egyetlen tehetséges magyar gyerek se kimenni Nyugatra pallérozódni.

2021. jún. 1. 23:06
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Épppen erről beszélek én is.

Nem kell elszállni, ugyanakkor vergődni se kell attól, hogy esetleg 0 ponttal végzünk egy olyan csoportban, ahol az ellenfeleknek 1 db játékosa ér annyit mint a teljes magyar válogatott.

A te válaszod korrekt, a kérdező logikája viszont még mindig érthetetlen számomra.

2021. jún. 1. 23:24
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindig azzal jönnek egyesek, hogy nem nagy teljesítmény a megnövelt számú eb-re kijutni. Csak azt felejtik el, hogy több ország lett Európában a 60-as évek óta, amikor az eb először került megrendezésre. Akkor még csak Jugoszlávia volt, Csehszlovákia, Szovjetunió. Azóta ezek felbomlottak több országra. Ezt is érdemes figyelembe venni.
2021. jún. 2. 08:40
 16/18 anonim ***** válasza:
81%
És akkor mit javasolsz? A csoportok sorsolása után vissza kellene lépni? Ha háromszor rommá vernek, már az is rengeteg pénzt hoz. Fogalmad sincs hogy működik a világ. Ez nem egy ált sulis foci bajnokság, ahol az elsősöknek nincs értelme kiállni a nyolcadikosok ellen, mert nem (elsősorban) a játék öröméért játszanak. Ez kőkemény üzlet.
2021. jún. 2. 13:14
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
2016-ban se volt sok esélyünk. Mégis megnyerték a csoportot. Idén nehezebb ellenfelek vannak, de bármi történhet. A reális a 0 pont, de ez nem "tény", hogy annyi is lesz. Én bizakodó vagyok.
2021. jún. 2. 16:40
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

A felbomlott Jugoszlávia után 2-3 versenyképes csapat maradt, a szerb, a horvát meg a szlovén. Esetleg a bosnyákok ide sorolhatóak, meg most az észak-macedónok az NL miatt bemákolták ezt az EB-t, de amúgy egy nagy nullák, szóval őket is a helyükön kell kezelni. A SZU után 2 csapat maradt, Ukrajna és Oroszország, amely komolyan jegyezhető. Csehszlovákia ketté vált, de a csehek mindig is magasabb polcon lesznek, mint a szlovákok.

Igaz, hogy több ország lett, de a felbomló egykori nagyokból csak néhány versenyképes utód maradt.

2021. jún. 3. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!