16 évesen késő lenne elkezdeni focizni?
Figyelt kérdés
Soha nem voltam még sehol mivel nem volt lehetőségem anyagilag stb de szeretnék visszont félek hogy már túl idős vagyok.2021. ápr. 19. 17:27
1/8 anonim válasza:
Nem... Ha van hozzá tehetséged, akkor könnyedén felzárkózhatsz kemény edzéssel.
2/8 anonim válasza:
A Bayern Münchent már lekésted valószínűleg, de amúgy sosem késő elkezdeni. Attól függ mik a célok.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék akkora csapatban játszani nem ez a célom valószínűleg soha nem lennék annyira jó de egy megyei csapatra gondoltam
2021. ápr. 19. 22:35
4/8 anonim válasza:
Megyeiben simán összejöhet. Oda azért nem kell akkora tehetség.
5/8 anonim válasza:
Kapcsolat nélkül nem fogod sokra vinni. Mert az Magyarországon fontosabb sok esetben mint a tehetség.
6/8 anonim válasza:
Azért a megyeibe még nem kell akkora kapcsolati tőke...:)
7/8 anonim válasza:
Ott elég ha nem gyüttment az ember meg szeret inni ,és nem hegeszti az edző Józsibácsi lányát.
8/8 anonim válasza:
Leginkább csak erőnlét kell a hazai focihoz, megyeihez meg főleg. Simán beférsz egy ificsapatba, ha bírsz egy kis tempót és nem fulladsz ki 5 perc után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!