Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Késő már elkezdenem 20 évesen...

Deppfan kérdése:

Késő már elkezdenem 20 évesen focizni?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, gyerekkoromban mindig a fiúkhoz álltam be focizni, a családom és a tanárok lebeszéltek akkoriban róla, de már nagyon bánom, hogy nem kezdtem el rendszeresen edzésekre járni, megtanulni jobban focizni...Folyton meccseket nézek, és elkap a vágy, hogy én is szeretnék futballozni.. Egy ideje nagyon foglalkoztat a dolog, mennyire lenne késő elkezdenem? Kitartónak tartom magam és véleményem szerint gyorsan tanulok, ennyi idősen egyáltalán van még esélyem bekerülni bármilyen női csapatba? Tudom hiányozna a sok év tapasztalat ami gyerekkorom óta kimaradt de tényleg ez a vágyam... Egyébként Veszprém környékéről írok, Köszönöm a válaszokat!

2021. febr. 18. 02:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem késő elkezdeni, ha szeretnéd. Bár szerintem ha csapathoz akarsz menni akkor olyat nézz ami legalsó szinten van.

Keress valami focis lányt az ismerősi körödben és kérdezősködj

(Megjegyezném, én kézilabdázok és ha valaki 20 évesen jönne, hogy elkezdi itt nem sok esélye lenne)

2021. febr. 18. 07:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
soha sem késő sportolni
2021. febr. 18. 08:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
NEM KÉSŐ!!! KEZD EL!!! Hajrá!!
2021. febr. 18. 09:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Amatőr szinten sosem késő
2021. febr. 21. 13:25
 5/6 anonim válasza:
0%
Foci felejtős. Vannak értelmesebb sportok.
2021. febr. 21. 13:45
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Profi szinten már késő, hiszen 20 évesen általában a tehetségesek már profi csapatok között lavírozik. A fociban a 30 éves kor pedig már nem aranykor. Ha nem úgy állsz neki, hogy te most akkor 5 éven belül egy nívós külföldi csapatban szeretnél játszani, akkor mindenképpen érdemes. Sport miatt is, társaság miatt is, közösség. De későnek semmikor sem késő.
2021. febr. 21. 20:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!