Csak én érzem úgy, hogy ma nagyon súlyos vereséget fogunk szenvedni a lengyel labdarúgó válogatottól?
Valamiért nagyon kavarog bennem az érzés, hogy a magyar válogatott ma minimum 3, de inkább 4-0 ra ki fog kapni.
Amikor voltak sikereink ősszel akkor sose kavargott bennem az érzés, éreztem, hogy masszív csapatunk van. Viszont most rengeteg a hiányzó, eléggé gyenge kerettel fogunk felállni, kavarog bennem az érzés, hogy ebből csúnya pofára esés lesz.
Ti nem érzitek ezt? Nektek mi a véleményetek a mai magyar-lengyel futball találkozóról?
#1 Mondjuk ebbe lehet valami.
Nekem nagyon furcsa, hogy a lengyel szövetségi kapitány illetve lengyel futball szakértők eléggé mentegetőzős véleményekkel állnak elő itt a meccs előtt.
Mintha már előre tudná az eredményt és próbálnák kimagyarázni magukat. Lehet tényleg el van adva :D
Dehogy van eladva ilyen szinten az egész.
Egyszerűen a lengyelek tartanak a magyar csapattól, mert felívelő szakaszban van a válogatottunk. Mivel ők az esélyesek, óvatosan nyilatkoznak.
Szoros mérkőzésre számítok. Már nagyon sokszor csalódtam a megérzéseimben, ami a magyar válogatottat illeti. Papíron jobbak a lengyelek, de lelkesedéssel és jó formával sokat lehet ebből kompenzálni.
Meglátjuk, milyen arcát mutatja ma a válogatottunk.
#5 Igen, ez most nagyon durván feltűnő.
Legalább tudnák egy fél percre megtartani a labdát de így...
Mindegy ha nem is bunda hanem szerencse ki fog derülni mert úgy járunk majd mint tegnap az U21-esek...
Azaz 15 perc alatt lőnek hármat a végén.
Ha szerencse lenne, akkor legalább támadnának a lengyelek mint a hülye.
45 perc alatt egy kapura lövésük nem volt. A statisztikára rápillantva még San Marino is tudott egyet kapura lőni Angliának a most zajló meccseken. Aztán ott "kicsit" nagyobb a különbség. A lengyelek mintha nem is vennék komolyan. Kicsit se gyanús. Hol már... :D
Na jó, Szalai baszki, el kapott a röhögőgörcs.
A meccs első labda érintése volt talán😂😂😂😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!