Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A focisták hogy nem fáznak...

A focisták hogy nem fáznak meg amikor mondjuk 0 fokos vagy -5 fokos hidegben rövidnadrágban és pólóban futkároznak 90 percet?

Figyelt kérdés
Ma olvastam hogy az MLS-ben valami -20 fokos hidegben játszottak meccset.
tegnap 20:39
 1/10 anonim ***** válasza:
42%

NEM, nem fáznak meg. Söt rengeteg helyen (nem MO) teljesen megszokott dolog más iskolában is, hogy a tórnaórán a gyereke rövidnadrág-atlétatrikóban vannak a szabadban, idöjárástól függeltenül, akár -10/-15 fokban is.

Arrafelé gyakorlatilag ismeretlen dolog a megfázás

tegnap 20:45
 2/10 anonim ***** válasza:
66%
Azert ez nem normalis. Gondolom az feltunik mindenkinek, hogy nemzetkozi tornak nincsenek telen, orszagos bajnoksagokban szunet van, stb. Ha veletlenul megis nagyon hideg van, akkor egyreszt feloltoznek, masreszt a foci az egyik leginkabb megterhelo sport, szinte folyamatosan futni kell, kiveve kapus ugye.
tegnap 21:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Aláöltözet, hosszúujjú, sál, kesztyű, nyílván ez egyéni preferencia, ki mennyire fázós. Plusz intenzív mozgást végeznek
tegnap 22:03
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én tegnap kint fociztam a haverokkal, de 3 réteg volt felül rajtam, amiből 2 sportolásra tervezett. 2 zokni, sapka, nyaksál, kesztyű... Eszembe sem jutna kimenni pólóban. Nyilván az intenzitas sokat számít és ők él sportolók.
tegnap 22:11
 5/10 anonim ***** válasza:
34%
Ezt én sem értem, főleg hogy mínusz 20-ban még a pára sincs túl sok, és akkor még hidegebbnek hat.
tegnap 23:56
 6/10 anonim ***** válasza:
26%

Azert a fizuert te se faznal..

Nem rugnák a bőrt a hidegben minimálbérért elhiheted

ma 00:02
 7/10 anonim ***** válasza:
73%
USÁ-ban kicsit más a felfogás arról, hogy egy elit sportolónak az elit fizetéséért cserébe mit kell elviselnie. Az NBA-ben még karácsonykor is játszanak, sőt a legnézettebb műsorok között vannak ezek a meccsek.
ma 00:27
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon fázós vagyok, de 0 fokban simán futok egy réteg hosszú futóleggingsben és egy hosszúujjú felsőben (+ persze sportmelltartó).

Van, hogy hazaérkezéskor tiszta piros például a hasam, mert meg tudja azért kicsit csípni a hideg levegő, de fázni nem szoktam (igaz, hogy izzadni is leginkább csak akkor, ha már megálltam). Rengeteget számít a mozgás.

38N

ma 01:49
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Suliban ált. felsőben és középiskolában (2001 és 2009 között) mi szinte mindig odakint voltunk, és kötelező volt a rövidnadrág és atléta / tesipóló télen is. Akkor még gyakrabban volt reggel -10 fok körüli hőmérséklet. Dupla tesi 90 perc volt, ha intenzíven mozogtam nem fáztam. Persze azért a másfél óra végén jó volt bemenni a melegre, de nem igazán fáztam meg emiatt. Annyi előnye volt, hogy talán emiatt nem vagyok fázós, a mostani -10 fok körüli időben sem gond rövidnadrágban és pólóban futni.
ma 10:18
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem a megfázás miatt kerülném az ilyesmit, hanem az ízületek jövőbeli állapota miatt.
ma 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!