Csak én érzem úgy, hogy ma nagyon súlyos vereséget fogunk szenvedni a lengyel labdarúgó válogatottól?
Valamiért nagyon kavarog bennem az érzés, hogy a magyar válogatott ma minimum 3, de inkább 4-0 ra ki fog kapni.
Amikor voltak sikereink ősszel akkor sose kavargott bennem az érzés, éreztem, hogy masszív csapatunk van. Viszont most rengeteg a hiányzó, eléggé gyenge kerettel fogunk felállni, kavarog bennem az érzés, hogy ebből csúnya pofára esés lesz.
Ti nem érzitek ezt? Nektek mi a véleményetek a mai magyar-lengyel futball találkozóról?
Naivak vagytok, ha azt gondoljátok, hogy egy lengyel válogatott szintű csapat egy az egyben lefizethető.
Ez olyan, mintha te kétezer forint "kenőpénzért" kockáztatnád, hogy lopsz a munkahelyedről.
Meg az arab sejkeket sem értem. Telerakják világsztárokkal a csapataikat súlyos dollármilliókért, pedig mennyivel egyszerűbb volna mindig csak lefizetni a soron következő ellenfelet.
Pistike erre rájött, de ők túl buták hozzá. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!