Tudnátok pár egykor szebb időket megélt labdarúgó csapatot mondani?
Van olyan számotokra amelyik csapat"hiányzik"?
Jó lenne újra a csúcson látni őket
Számomra a Sunderland
9-es voltam, tényleg a Nottingham, most akartam írni :)
A Leeds és Leicester megmutatta, hogy van visszaút a pokolból. Remélem sikerül a többinek is.
A Puskás, Grosics stb. idejéből a magyar válogatott. Az olimpiai bajnok, világbajnoki ezüstérmes válogatott. Nem a seprűfejű túlfizetett majmok akik még halászoktól is kikapnak.
Ha klubcsapat kell, nekem a Chelsea és az Arsenal tűnt el leginkább, évek óta a közelében se voltak semminek, pedig korábban elég patinásak voltak mindketten, mondjuk a Manchester United is élt meg szebb napokat. Hogy a Real Betis Belompiéről ne is beszéljünk. AC Milan most felívelőben van de jó pár évig semmit nem mutattak ők se mostanáig.
Azért a Chelsea jóval versenyképesebb volt az elmúlt 5-8 évben, mint a Manchester United.
12-es!
Azért ilyen hülyeséget ne mondjál, az angol topcsapatok annyira nem tűntek el, főleg a Chelsea nem, az elmúlt 16 évben 18 trófea, és 16 elveszített valamilyen döntő. Továbbá 1997 óta csak egyszer végezek 6. helynél lentebb. Chelsea szurkolóként azt mondhatom ez a legjobb időszak.
A kérdező olyan csapatokra gondolt, akik régebben szem előtt voltak, de mára elsüllyedtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!