Tudnátok pár egykor szebb időket megélt labdarúgó csapatot mondani?
Van olyan számotokra amelyik csapat"hiányzik"?
Jó lenne újra a csúcson látni őket
Számomra a Sunderland
Blackburn Rovers. A Premier League megalakulásakor még igazi nagycsapat voltak, harmadik nekifutásra meg is nyerték a sorozatot.
Aztán kezdődött a mélyrepülés. A kétezres évek elején még volt egy-két jobb szezonjuk, de aztán kiestek, és azóta sem jutottak fel az élvonalba.
Látom, Shearer nálunk közös pont. (#5-ös voltam)
Igen, a te válaszodat olvasva jutott eszembe. :)
Leeds meg Mönchegladbach, továbbá Blackburn, Bolton, Wigan, Portsmouth, Middlesbrough, Sunderland, ezenkívül a komplett Premier League a 2000-es évekből, milyen csapatok meg játékosok voltak akkor, fúú de imádtam azokat az éveket, ezt ajánlom mindenkinek: https://www.youtube.com/watch?v=w_iZQj5cbGw&ab_channel=Premi..
Amúgy szerintem több bajnokságban találni olyan csapatot akik eltűntek a semmibe. Akit érdekel tudok hozni néhány ilyet. :)
Az előző válaszolók szépen összefoglalták. Viszont a Nottingham Forest kimaradt. Ők süllyedtek talán a legmélyebbre. Bár az időben többet kell visszamenni, a 70-es években a világ legjobb csapata volt. 2 Bl/Bek győzelem, angol bajnoki cím, FA kupa, Liga kupa, Európai szuperkupa...mindent bezsebeltek. Abban az időben a Nottingham Forest volt az a csapat is akihez a legdrágább igazolás fűződött.
Több mint 20 éve estek ki a Premier League-ből, azóta vissza se jutottak, a 3. osztályt is megjárták közben és csődhelyzetbe is kerültek ami a csapat végét jelentette volna. Ha jól tudom ez az egyetlen klub aki valaha nyert BL-t/BEK-et és jelenleg a hazája 2. osztályában szerepel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!