Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A serie A a leggyengébb a 4...

A serie A a leggyengébb a 4 nagy bajnokságból?

Figyelt kérdés

Angol spanyol német olasz ez a sorrend is?

Van esély bl győzelemre olasz csapatnak vagy ez már a city real barca bayern psg pool privilégiuma?

2021. febr. 22. 22:03
 1/5 anonim válasza:
Talán a spanyol bajnokság a legerősebb, de ezeket így nehéz összehasonlítani. A német bajnokságot 3-4 csapat uralja, az olasz valamivel kiegyenlítettebb.
2021. febr. 22. 22:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem angol spanyol olasz nemet a sorrend.
2021. febr. 22. 22:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem az angol a legerősebb, már az élcsapataik is jönnek fel nemzetközi szinten (néhány évig ugye elégg gyengélkedtek az angol csapatok az európai kupákban), de az összes csapatot nézve szerintem egyértelműen ők a legjobbak. A spanyol bajnokság a Barca-Real-Atleti trió miatt erős, de azért a Sevilla is szép sikereket ért el, így én a spanyolt tenném a második helyre. Pillanatnyilag talán a németeket mondanám harmadiknak és az olaszt negyediknek, de azért 2-3 olasz csapat simán érhet el olyan eredményeket, amivel túlszárnyalhatják a német bajnokságot.
2021. febr. 22. 22:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez kb évről évre változik. Idén pl a spanyol gigászok, a Real és a Barca is gyenge. Igazi rivális nélkül az Atletico Madrid ugyan vezet odahaza, kérdés mit ér ez Európában. Mindenesetre a Bayern eléggé beárazták őket. Angliában a City jelenleg messze a legerősebb, de ők is bármikor elhasalhatnak a BL-ben. Idén ez amúgy is nagyon furcsa év a vírus miatt, nehéz megtippelni ki nyer a végén. Én a tavalyi döntősöket, a Bayernt és a PSG-t mondanám.
2021. febr. 23. 16:40
 5/5 anonim ***** válasza:
52%

Nem mondanám gyengének az olaaz focit. Sokkal másabb játékot játszanak, sokkal taktikusabb. Míg pl az angol bajnokságban nagy az iram, kontrát kontra követ, mindenki fut mint az állat, addig olaszban alig támadnak ki, keresik a rést a középpályán, aztán a védelemben is stb. Azért lehet látni gyengébbnek mert ezáltal kevesebb gól is születik.

Plusz a nagy sztárok fizetését sem tudják finanszírozni így nem olyan vonzó a játékosoknak, inkább rámennek a fiatal, saját nevelésű játékosokra.

2021. febr. 24. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!