Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért idegesít ennyire ez az...

Miért idegesít ennyire ez az egész 'foci' jelenség?

Figyelt kérdés
Már annyira elegem van a sok focis trógerből (tisztelet a kivételnek nyilván), akik olyanok, hogy sport = foci, nem is létezik más, aki nem szereti a focit az nem is férfi, meg ilyenek. Ezektől annyira hányingerem van. Meg a rádióban is a sporthiradónak kb. a 80%-a fociról szól. De miért? Annyira sok jó, látványos sport van még.. Miért pont ez? Meg iskolában is ha tesi órán focizunk, kapásból az emberek fele olyan vérsen komolyan veszi az egészet.. Aki pedig béna benne, az kapja a sarazást tőlük egyből. Ja meg még ami idegesít, hogy egy csomó focis ismerősöm az alapján ítél meg egy országot, hogy hogyan fociznak.... Bár lehet csak azért nézem le ennyire, mert extrémsportoló vagyok (DH-zok három éve), de valahogy mikor tesiórán játszunk, annyira komolyanvehetetlennek tartom ezt a pályán való labdarugdosást meg kergetést.. Miért pont ez lett ilyen elterjedt, és miért eköré épül manapság egy csomó dolog már? Egy ilyen sport szerintem például sokkal több figyelmet érdemelne: https://www.youtube.com/watch?v=6xEAuTFz9Xk
2021. jan. 21. 18:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Focizni bárki tud, olcsó sport. Dh-zni már költségesebb, nehezebb.
2021. jan. 21. 20:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele és kész. Ami engem nem érdekel, hiába hallom itt ott nem foglalkozok vele.
2021. jan. 21. 22:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket a kérdéseket általában piaci szempontból érdemes nézni. Egy átlag focista jóval több pénzt termel, mint a te sportágad sportolói. A fociban sokkal több a pénz, ez összefügg azzal, hogy sokkal népszerűbb. Ahogy ok-okozat van aközött is, hogy mivel többen szeretik, ezért a nagyszámok törvénye miatt több a hülye is a focisták között.
2021. jan. 22. 13:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Inkább fordítva. Nem azért lett népszerű mert sok benne a pénz, hanem azért lett sok benne a pénz, mert népszerű
2021. jan. 22. 13:45
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Messze a legnépszerűbb sportág. Én is sajnálom azt, aki más sportágat szeret, és az háttérbe szorul emiatt. De a magam részéről már húsz éve a fociért rajongok, szóval engem személy szerint nem zavar.

Kivéve talán az, hogy a hírek nagy része ugyanarról a néhány nagy klubról szól (Real Madrid, Barca, stb.).

2021. jan. 22. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!