Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A Tippmix kombinációkkal...

A Tippmix kombinációkkal kapcsolatban lenne pár kérdésem?

Figyelt kérdés
Ha én 5 meccset játszok az alaptét megadása után lehet kötést és kombinációt választani. Ha én 5 meccset játszok választhatom a 2/5os 3/5os es a 4/5os kombinációkat. Ezek azt jelentik hogy ha én a 4/5os kombinációt választom akkor az 5 meccsből 1 elmehet nem? De mondjuk 2/5os kombináció esetén 2 meccsnek kell bejönnie az 5 meccsből és 3 elmehet és így is nyert a szelvény. Ugyan így a 3/5os kombináció esetén 3meccsnek kell bejönnie és 2 mehet el?

2020. dec. 8. 11:20
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

A 4/5 olyan, mintha a választott 5 eseményből minden lehetséges 4-es kombinációt megtennél, tehát gyakorlatilag tennél 5 darab 4 eseményből álló szelvényt. Nyilván ilyenkor az alaptét ötszörösét is kell fizetned. Ha mind az 5 meccs jön, akkor sikeres mind az 5 fogadásod, ha egy elmegy, akkor csak 1 szelvény jön be (amelyiken nincs rajt az elúszott esemény), annak a nyereményét fogod megkapni.

Ugyanígy 3/5-ös kombinál 10 db 3 eseményből álló szelvényed lesz, 2/5-ösnél 10 db 2 eseményből álló, stb. stb.

Az, hogy "így is nyert a szelvény", az nem jelenti, hogy ne lennél valamennyire mínuszban. Lehetséges, hogy kevesebb a nyereményed, mint az alaptétek összege, ha nem jön be minden esemény.

2020. dec. 8. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!