Segitenel a tippmixes kombinaciokban? (többi lent)
Figyelt kérdés
Különösen a 4/6 os kombinacio érdekelne? Hogy működik?
A válaszod elore is köszönöm
Eleg kezdo vagyok
2020. jún. 24. 09:40
1/8 anonim válasza:
6bol ha bejon 4 meccs, akkor is nyersz valamennyit, attol fuggoen, h mekkora szorzok jottek be. Ha csak kicsik akkor a penzed se nyered vissza valoszinuleg teljes egeszeben.
2/8 A kérdező kommentje:
Ahaa
Koszi
Es te milyen kombinaciot ajanlassz? Ha pl 4 v 6 meccsre szeretnek tenni?
2020. jún. 24. 10:41
3/8 anonim válasza:
Attol fugg mennyire vagy biztos a tippjeidben es mekkorak a szorzok. Ha 4 meccset raksz akkor 3/4-ben erdemes, ha 6 meccset akkor ha kockazatosabbak a tippjeid akkor 4/6 jo.
4/8 A kérdező kommentje:
Értem mar
Nagyon köszönöm
Ha itt leirok a mai napra egy "szelvényt" akk segitessz h szted jo e?
Te mennyire komolyan játszol?
2020. jún. 24. 11:25
5/8 anonim válasza:
Regen sokat jatszottam, most kezdtem ismet gyakrabban jatszani. Ha bemasolod a tippjeidet, akkor mondhatok velemenyt, de az ugye nem sokat jelent, mert sokszor borul a papirforma.
6/8 A kérdező kommentje:
Okes, persze köszönöm
Norwich-Everton V 1,90
Manchester U.-Sheffield H 1,40
Wolverhampton-Bournemouth H 1,53
Kisvarda - Puskas Akademia V 2,44
Atlanta - lazio dontetlen v lazio 1,66
Odds osszesen: 9,58
4/5 kombinacio
Remélem atlathato
Es akk ha pl az egyik nem jon, akk a tobbit szorozza be azzal a téttél amit felettem?
2020. jún. 24. 12:09
7/8 anonim válasza:
Van par meccs, ami neccesnek tunik nekem, ugyhogy inkabb 4/6-al raknam ezt, de sok sikert.
8/8 A kérdező kommentje:
Okes, köszönöm szépen
2020. jún. 24. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!