Az lenne a kérésem, hogy valaki le tudja írni az új tippmix szelvény kötések és kombinációk működését? Elég kezdő vagyok és mindig szembesítenek a lottózóban, hogy nem helyes ahogyan kitöltöm a szelvényt.
Figyelt kérdés
U.i.: Az ilyenekkel, mint odds meg kimenetel tisztában vagyok, csak a kötés, kombináció kicsit komplikált nekem.2019. jún. 21. 19:11
1/4 anonim válasza:
Egyszeres kötés, hogyha minden szelvenyen lévő meccset kulon-kulon akarsz megtenni. Vagyis akkor is nyer, hogyha a többi elmegy, de külön meccskent ertelmezendo mindegyik.
2-3-4-5-x-szeres kötés, simán egyszer teszi meg az összes meccset, akkor nyersz ha mind jön.
3/4-es kötés (itt bármilyen tört lehet): Külön megteszi mindegyik meccset úgyis hogy kihagy egyet és az egészet. Szóval ha egyet buksz akkor még lesz resznyeremeny. Szóval van A B C D meccs. 2500 a tét.
Akkor 2500-al megteszi külön ABC-t, BCD-t, ACD-t és egyben ABCD-t.
2/4 A kérdező kommentje:
Oh, így már értem. Köszönöm szépen :D
2019. jún. 24. 00:41
3/4 anonim válasza:
néha egy kezdő jobban átlátja a helyzetet, mint aki már benne van alaposan, mert te még tisztán látod a dolgokat, szóval várom az észrevételeidet!
4/4 anonim válasza:
Továbbá figyelmeztetlek, hogy én emiatt a szar miatt kerültem gányba és azóta sem lábaltam ki belőle, szóval valóban óvatosan, ezt most komolyan mondom, havi 3000nél ne többel, szóval úgy tekints rá mint egy telefonfeltöltésre!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!