Szerintetek megússza a Fradi 3-0-ás vereséggel a mai Celtic elleni találkozót?
Figyelt kérdés
Vagy lehetséges, hogy bekapnak 5-öt is?2020. aug. 26. 13:25
21/24 anonim válasza:
Nehogy azt hidd hogy ez a reális eredmény. A Celtic gondolom jó pénzt kapott, megérte nekik ez az eredmény, sokkal tovább úgyse jutottak volna. Amúgy ezért mondom mindenkinek amikor szóba kerül hogy eredményre NEM teszünk, mert kb. minden második meccs hülyére van bundázva, ez lett a fociból. Az elmúlt két évben 100-nál több olyan meccs volt ahol értelmezhetetlen eredmények születtek, eleinte én is tettem győztesre, aztán miután buktam rajta többször, elengedtem, maximum gólszámra teszek egy ideje, és azóta többször megerősítést nyert hogy jól döntöttem.
22/24 A kérdező kommentje:
Miii? 😢
Ezek szerint a Magyar - Horvát 2-1 és a Magyar - Wales 1-0 is bunda volt? 🥺🥺
2020. aug. 27. 23:07
23/24 anonim válasza:
Hát szerinted? De nem csak magyar meccsekről van szó, nézd már meg milyen eredmények voltak mostanság: Barcelona kikap a Celta Vigotól, Lyon megveri a Manchester City-t, Juventus Ronaldóval a fedélzeten 0-0-t játszik valami névtelen olasz csapattal, lehetne sorolni a végtelenségig. Ezek a meccsek arra jók hogy a fogadóirodák óriásit kaszálnak rajtuk, így egy szép összeget fizetnek adott csapatnak hogy ne erőltessék meg magukat a gyengébbek ellen, mert tudják hogy milliók fognak az ő győzelmükre fogadni, így óriási kasza van mikor kikapnak vagy ikszelnek. Ilyen gusztustalan lett a sport, ez van.
24/24 A kérdező kommentje:
Na majd írok Lölönek meg Orbánnak, hogy pénzeljék le az Eb-t és legyünk mi, magyarok az eb győztesek🥰
2020. aug. 27. 23:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!