Szerintetek bejön? Tippmix
104 Augsburg - Schalke V
121 Reims - Marseille V
222 Genoa - Juventus V
126 Kilmarnock - Celtic V
148 Bayern München - Leverkusen H
Ajánlom neked ezt az oldalt:
Ez egytippmixkalkulátor. Ha lemész a lottózóba és van net a telódon akkor nem is kell tippmixújság.
Itt megtudod, ha megrakod a szelvényt, akkor mennyit nyerhetsz, meddig adhatod fel stb. Én mindig a suliban valamelyik órán nézem ez által hogy mit rakjak meg. Kiszámolom, mikorra érek oda a lottózóba és egy papírra felírom a számot, hogy pl. 034 H; 067 D; 100 V stb és csak bemegyek a lotiba (lottózó) és előveszem a papírt és kb 2 perc alatt fel is adom.
Ja u.i.-nak megjegyzem, hogy a tippmixben a lehető legmagasabb odds az 2000. Ennél magasabb oddsú szelvényt egyszerűen nem fogadnak el. Én pl egy poén mixet akartam rakni a múltkor, megraktam 14 kosár X-et és valami 46.567.345.567.143.763 Ft-ot nyerhettem volna 200 Forintból. És akor derült ki, hogy a lehető legmagasabb odds az 2000. Tehát a max elérhető nyeremény 200 Ft-ból az 400.000 Ft.
Egyébként, én a neten, speckó a bet365-ön tippmixelek. Ezerszer kényelmesebb és előben is lehet fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!