Szerintetek megússza a Fradi 3-0-ás vereséggel a mai Celtic elleni találkozót?
Figyelt kérdés
Vagy lehetséges, hogy bekapnak 5-öt is?2020. aug. 26. 13:25
11/24 anonim válasza:
Megússza, eddig 1-0 a Fradinak :DD
12/24 A kérdező kommentje:
Még lőhet 3-at a Celtic.
Bennük van.
2020. aug. 26. 21:31
13/24 A kérdező kommentje:
Lehet jobb lett volna a Fradira rakni azt a tizest :(
2020. aug. 26. 22:18
14/24 A kérdező kommentje:
Ez volt az utolsó alkalom, hogy tippmexeltem.
2020. aug. 26. 22:37
15/24 anonim válasza:
Engedd el, én azóta nem fogadok a Celtic-re, hogy egy gibráltari csapatot nem tudtak megverni. Skóciában kimagasló csapat de nem hiszem hogy a PL-ben versenyben lenne az első 4 helyért.
16/24 A kérdező kommentje:
A tétmeccseinek és a meccstörténelmei győztek meg..
Na meg az odds is jó volt.
Na mindegy, legalább magyar csapat van a BL-ben, ez azért elég ritka.
2020. aug. 26. 22:50
17/24 anonim válasza:
A skót bajnokságban is jellemző hogy 20-30 helyzetet alakítnakak aztán csak nagy nehezen nyernek egy góllal.
Amúgy meg ez csak a második selejtezőkör volt, ezen tavaly is túljutott a Fradi, igaz akkor egy máltai csapat volt az ellenfél.
18/24 A kérdező kommentje:
Na sebaj, legközelebb nem fogadok. Amúgyis kezdő vagyok ilyen téren, gyorsan akartam "nagyobbat" kaszálni.
Mindenesetre kíváncsi vagyok milyen csapatokat kapunk a harmadik körben.
2020. aug. 26. 23:03
20/24 A kérdező kommentje:
Hát az meg :DD
2020. aug. 27. 09:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!