Szerintetek Ansu Fati túl van sztárolva?
Figyelt kérdés
Nem tudom de nekem olyan Bojan, Halilovic felé szindróma. 17 évesen már túl van egy kicsit sztárolva szerintem. Szoktam olvasgatni sport oldalak kommenteit és ott a barca szurkolók már a következő Messinek tartják stb. Meg egy 17 éves gyereknek ilyen 150 milliós kivásárlási záradék kicsit vicces. Értem én hogy csak azért mert ezzel azt akarják mondani hogy nem eladó, de na. Nem lehet a jövőbe látni ez tény, de szerintem nagy esélye van arra hogy 20 évesen spanyol közép vagy kiscsapatban fog játszani.
Szerintetek be fog futni vagy pár év és süllyesztő?
2020. aug. 20. 21:26
1/2 anonim 

válasza:

Túl van sztárolva, De szerintem többre fogja vinni mint Bojan. De nem fog Messi, vagy Ronaldo szintű ember lenni.
2/2 anonim 

válasza:

Szerintem Ansu Fati Csak egy sima normál focista.Nem kell mindent elhinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!