Mi a véleményetek a női fociról?
Miért, elkezdenéd?
Szerintem nagyszerű dolog, de egy nő attól, hogy rúgja a bőrt, maradjon nő.Ne vágassa kopaszra a haját, a pályán kívül öltözzön egy hölgyhöz méltóan.Magam is focizok, szóval nem azért mondom...
A Magyar Női Labdarúgó Válogatottról nem tudok sokat.
Régen focizgattam és élveztem a meccseket, de mikor tvben női focimeccset látok az jut eszembe hogy gusztustalan.
18/L
Jajj már, ne legyetek ilyenek!
Sport.
Én személy szerint szeretem a focit, de a női mondjuk kicsit más. Nem nagyon szoktam nézni, ritkán is mutatják, szóval...
De mellesleg sokkal nagyobb kapus hibák vannak.:S
Egyes országokban elég közkedvelt, de Magyarországon nem igazán ismerik még.
KEdves első!
Férfi vagyok, úgyhogy nehezen kezdhetném el. :D
Amúgy semmi bajom vele nekem sem. Sőt! Kifejezetten szeretem.
Csak nem értem miért nézik le annyira a női focit.
Abban egyet értek veled, hogy maradjanak a női focisták is nőiesek.
A Magyar Női Labdarúgó Válogatottról én konkrétan semmit nem tudok. Sajnos. :(
Kedves második!
És mégis miért?
Kedves harmadik!
Mégis isznak sokan alkoholmentes sört.
Amúgy pedig megindokolnád? A fociban nem a játék a lényeg? Ha jól csinálják, akkor nem tök mindegy, hogy mi van a mezük alatt?
Kedves negyedik!
Miért?
Tudom, hogy nem mondtam, de ilyen kijelentések után indoklást is kérnék.
Kedves ötödik!
Abban egyet értek, hogy valószínűleg a férfiak sokkal kimagaslóbb teljesítményre képesek ebben a sportágban, de attól hogy a nők fizikálisan gyengébbek, még képesek lehetnek izgalmas és látványos játékra. (Félreértés ne essék, ezt nem a te, az ötödik válaszoló, véleményedre reagálom, csak megjegyeztem.)
Kérlek, cáfoljatok meg, ha tudtok!
Kedves kérdező, az 5. vagyok.
Lány vagyok, szóval nincs semmi köze a válaszomnak ahhoz, hogy esetleg arra utaljak, hogy a nők nem tudnak úgy játszani, mint a férfiak.
De a kapus része a dolognak amit írtam, azt tényleg úgy érzem. Gyakrabban van ott hiba.
A játék összképe amúgy meg nem is különbözik attól, mint amikor a férfiak játszanak.
Én is pont ezt mondom.
Hogy az összkép nem különbözik. Legalábbis látványosan nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!