Szerintetek elfogadjam?
Figyelt kérdés
Lenne egy lehetőségem elmenni focizni az egyik közeli klubhoz, (megye 1) de rossznak tartom magam. Kedvelem a focit, meg szeretnék is menni, de félek hogy ezzel hátráltatnám a csapatot. Utoljára komolyabban tavaly nyáron fociztam azóta csak hébe hóba játszottam. (Lenne kedvem fejlődni nem arról van szó :D) Mit tegyek?2020. júl. 30. 21:55
A kérdező szavazást indított:
Fogadd el
Utasítsd vissza
12 szavazat
1/2 anonim válasza:
Ilyen hozzáállással nem fogsz előre lépni. Ha kaptál ajánlatot akkor mégis jó vagy valamennyire, és ezt csak fejleszteni kell. Edz folyamatosan és egyte jobb leszel, vetkőzd le ezt a hozzáállást ha ez megvan fogadd el.
2/2 anonim válasza:
Szerintem fogadd el, ha te szereted csinálni akkor miért ne,majd bele jössz úgyis 😁 sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!