Ki a jobb Ronaldo, Messi vagy Kaká?
Figyelt kérdés
2008. nov. 25. 11:24
1/17 anonim válasza:
Ez teljesen szubjektív.
Ronaldóból a C osztályúra gondolsz, ugye? Én speciel őt utálom, azok miatt a bizonyos sztárallűrök, a mérhetetlen egoizmus, a műesések, és egyebek miatt. Ehhez pedig nem társul akkora klasszis. Én azt mondanám, hogy Kaká. Hivatalosan szerintem Ronaldo, de ebben nem vagyok biztos.
2/17 anonim válasza:
Szerintem is Kaká, C. Ronaldot utálom, ő a fociban csak színészkedik, és az úgy nem foci!!!
3/17 anonim válasza:
Amúgy szerintem Lampard is kiváló formában van!!
Nekem Ő a kedvenc játékosom!
4/17 anonim válasza:
szerintem egyértelmű hogy jelenleg messi a legjobb! ronaldo ugyan vetekszik vele technikai tudásban, de messi mindig odateszi magát 100% ig küzd hajt , ha eltapossák felkel...jövőre ő lesz az aranylabdás ha nem sérül meg.
5/17 anonim válasza:
Egyértelmű hogy C.Ronaldo. Mert egyenlőre neki áll legjobban a mutatója.(Meg mert ő a kedvenc).XD
6/17 anonim válasza:
Ronaldo egy b*zi.Szerintem közülük Messi a legjobb.Neki kellet volna Aranylabdát kapnia.Majd jövőre ha minden jól megy meg lesz neki ez is.
Szandi
7/17 anonim válasza:
egy értelmű:MESSI
a barcelona vs. manchester-en is c.ronaldo egy nagy sz@rt se csinált csak szinészkedetxD hehe
9/17 anonim válasza:
Ezek azok a kérdések, amelyek a legjobban megosztják az embereket. Mindhárman klasszisok, és már most a futtbaltörténelem részei. Mivel nekem Zidane volt a kedvencem, hozzá pedig játékban leginkább Kaká hasonlít, így a brazilt mondanám. Nagyon tetszik az elegáns, könnyed játéka, és a hihetetlen alázata a foci iránt. Ronaldo is nagyszerű játékos, de szerintem aki ilyen népszerű mint ő, példát kell hogy mutasson, ő pedig a viselkedésével nem mutat példát. Messi meg egy kis zseni, akiből ki se néznéd, hogy ilyen jó játékos.
10/17 anonim válasza:
Lionel Messi!Ronaldo személyisége egy farok.a focija jó de messi jÓ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!