Újpestnek a komcsik a Fradinak a prolik szurkolnak?
Soha nem tudtam dönteni, hogy melyik szimpibb , aztán Pápa lett a kedvencem, az megszünt azóta csak a Trollfocit olvasom magyar foci szempontjából.
Mindig is bennem volt ez, és legutóbbi beszélgetésem világított rá, vittem egy srácot aki Újpestes, és amúgy Lenin volt a hátteérképe a mobilján, eszembe jutott, amikor gyerekként foci búúzi voltam a UTE szurkolók mindig a jó módú amúgy balos ismerőseim voltak, volt tanárom is akinek a ferje helyi mszp-s.
Fradit is kell illetnem, ők meg a kiabálós arcok, soha nem felejtem el, Siófokon hédereltem aztán ott mentek fradis zászlókkal köpködve az Újpestre , holott Siófok -Fradi meccs volt. Aztán ők meg a tipikus fidesz anno jobbik szavazók.
Mennyire látom ezt jól?
Nem tudok szint vallani, ez nekem olyan mint a Real Madrid vs. Barcelona. Egyedűl a Chelsea-t kedvelem, de őket is azért mert Anelka volt akkor a kedvencem és mivel nem szeretem a Franciák idegesítő félpályázós játékát többnyire Anelkát az Angol fociba követtem, aztán meg ott volt Drogba is, meg Terry, szóval a játékosok miatt lettem klub drukker.
Amúgy ezt jól elcsesztem mert a prolik lényegében komcsik, szóval érdemesebb lett volna Balos illete Jobbos szavakat használni, de ez van. Vagy, hogy figyelemfelhívó legyen a komcsi maradhatott volna , de a proli mondjuk gyári munkás vagy esetleg jobber, mert ezek megbélyegző szavak mostansaág tartalom nélkül.
Ez így alakult.
Radikális jobboldali érzelmű szavazóként Újpest szurkoló vagyok, hatalmas hülyeség ez a komcsizás csapatunk felé. Egy valaki elterjesztette, a sok hülye meg el is hiszi.
Wikipédia:
"Jellemzően jobboldali, esetekben szélsőjobboldali szurkolótábora van a következő csapatoknak: Budapest Honvéd, Újpest, Ferencváros."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!