Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Újpestnek a komcsik a Fradinak...

Újpestnek a komcsik a Fradinak a prolik szurkolnak?

Figyelt kérdés

Soha nem tudtam dönteni, hogy melyik szimpibb , aztán Pápa lett a kedvencem, az megszünt azóta csak a Trollfocit olvasom magyar foci szempontjából.

Mindig is bennem volt ez, és legutóbbi beszélgetésem világított rá, vittem egy srácot aki Újpestes, és amúgy Lenin volt a hátteérképe a mobilján, eszembe jutott, amikor gyerekként foci búúzi voltam a UTE szurkolók mindig a jó módú amúgy balos ismerőseim voltak, volt tanárom is akinek a ferje helyi mszp-s.

Fradit is kell illetnem, ők meg a kiabálós arcok, soha nem felejtem el, Siófokon hédereltem aztán ott mentek fradis zászlókkal köpködve az Újpestre , holott Siófok -Fradi meccs volt. Aztán ők meg a tipikus fidesz anno jobbik szavazók.

Mennyire látom ezt jól?

Nem tudok szint vallani, ez nekem olyan mint a Real Madrid vs. Barcelona. Egyedűl a Chelsea-t kedvelem, de őket is azért mert Anelka volt akkor a kedvencem és mivel nem szeretem a Franciák idegesítő félpályázós játékát többnyire Anelkát az Angol fociba követtem, aztán meg ott volt Drogba is, meg Terry, szóval a játékosok miatt lettem klub drukker.

2020. máj. 23. 01:32
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Csillag--- tehát facebookon annk a Fradis ismerősök fideszes, jobbikos tehát jobbos tartalmakat osztottak meg.
2020. máj. 23. 01:34
 2/12 A kérdező kommentje:

Amúgy ezt jól elcsesztem mert a prolik lényegében komcsik, szóval érdemesebb lett volna Balos illete Jobbos szavakat használni, de ez van. Vagy, hogy figyelemfelhívó legyen a komcsi maradhatott volna , de a proli mondjuk gyári munkás vagy esetleg jobber, mert ezek megbélyegző szavak mostansaág tartalom nélkül.

Ez így alakult.

2020. máj. 23. 01:38
 3/12 anonim ***** válasza:
26%
Nem mindegy az neked?
2020. máj. 23. 11:19
 4/12 anonim ***** válasza:
77%
A Fradi a munkások csapata volt az Újpest pedig a rendőrségé, emiatt volt a nevük kezdetben Újpesti Dózsa.
2020. máj. 24. 20:17
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2020. máj. 24. 21:08
 6/12 A kérdező kommentje:
Ez egy igazán hasznos válasz volt, nagyjából az összes Újpest drukker ismerősömnek van köze a rendőrséghez. De jó.
2020. máj. 24. 21:12
 7/12 anonim válasza:
20%
Hogy tudod a kedvelt csapatukkal összekötni a politikai ízlésüket??!
2020. máj. 25. 06:59
 8/12 anonim válasza:
28%
Ez a prolizás és libsizés fog már a sírba vinni. Én bármelyik szívesebben lennék, mint primitív Fideszes.
2020. jún. 20. 13:40
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

Radikális jobboldali érzelmű szavazóként Újpest szurkoló vagyok, hatalmas hülyeség ez a komcsizás csapatunk felé. Egy valaki elterjesztette, a sok hülye meg el is hiszi.

Wikipédia:

"Jellemzően jobboldali, esetekben szélsőjobboldali szurkolótábora van a következő csapatoknak: Budapest Honvéd, Újpest, Ferencváros."

2021. márc. 17. 08:55
 10/12 A kérdező kommentje:
Kire szavazol Te? Nincs radikális jobboldali párt. Max. széljobber vagy és csak nézel ki a fejedből, meg fogod, hogy most akkor ezért menjél szavazni???
2021. márc. 17. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!