Mennyibe fájna nekem a teniszoktatás? Részletek lenn.
Figyelt kérdés
Elkezdtem teniszezni és elég komolyan beleszerelmesedtem!22 éves fiú vagyok és elsőkörben több mint 50ezret költöttem ütőre-cipőre-ruhára stb.
kiváncsi vagyok, hogy kb mennyiben fájna nekem havi 8óra(heti 1*2óra tenisz egy JÓ edzővel?
kérem részletezzétek az árakat. edző+pálya vagy benne van, stb stb stb. esetleg ha tudtok jó edzőt adjátok meg a nevét, vagy ha van jó tapasztalatotok.
köszi.
21F
2010. júl. 30. 00:19
1/6 anonim válasza:
Nálunk a PTE n volt teniszoktatás, kari szabadonválasztható tantárgyak között és teljesen ingyenes volt! Ütőt adtak és teljesen korrekt volt az oktatás :)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod de sajnos egyáltalán nem segítettél vele.
2010. júl. 30. 01:30
3/6 Offthewall válasza:
Üdv! nagy szerencséd, hogy a válaszolók telepaták.. Kiolvassák a gondolataidból, hogy melyik városban laksz, ha felthetőleg BP-n, akkor Buda vagy Pest, azon belül melyik kerület ha nem akarsz túl sokat utazgatni... :) De általában ha egyesületbe mész most csak mondok valamit sávolt akadémia vagy talentum sc, esetleg vasas, akkor benne van ált. az edző bére, eleinte ütőt is adnak legtöbb helyen utána lehet venni 1-2 héttel, ez nálad már nem esedékes, de pl. vidéken vagy 1 nem "hivatalos" edzővel, esetleg jól teniszező ismerőssel/teniszedzővel van hogy neked kell törődnöd a pályabérléssel persze összességében úgy jobban jársz ha nem a pályát birtokló teamnél dolgozik az edző, ha viszont igen, akkor olcsóbban kijön ha ő szervezi mint ha a saját pályájukon bérelni szeretne 1 idegen aki tanít valakit pl. akár téged. Remélem érthető voltam valamennyire, ennyit tudtam most így erre írni hogy csak a korodat írtad le amire relatíve irreleváns..
4/6 anonim válasza:
Hát ha nem vagy egyetemista akkor tényleg nem :)
5/6 A kérdező kommentje:
ja persze.nekem természetes volt hogy budapesten, nemtudom miért.
szóval az árak. árakat tudsz mondani?
2010. júl. 30. 12:41
6/6 Offthewall válasza:
Hát ezek amiket írtam 3. kerületben vannak, a kolosy térről a 165-ös busszal megközelíthetőek, nekem személyes tapasztalatom(ismerek itt edzőt, tulajdonost, oktatott gyereket stb.) hogy havi 20 ezer forint min. van csoportosan az oktatás, heti 2-3 alkalommal, 1 jó edzőnél..) gondolj bele ez mostanában látszólag eleve 1 sznob sport, többe kerül 1 nagyon jó ütő mint másnak 1 "első motor" vagy valami. Utána az úrfi ugyanezt végig járja, tanulóként, amit te/ti/mi. Aztán jó esetben szerez ilyen olyan versenyeredményeket testnevelési egyetemet akármit.. Bérel pályát, és valószínűleg ez a főállása, tehát keresni is akar vele :D Ettől függetlenül szerintem ez 1 piszok drága sport tud lenni, DE kifoghatsz kevésbé zs..ó edzőt is, aki jól teniszezik, rengeteget tanulhatsz tőle, jófej, és nem az lesz hogy késel 2 percet akkor úszd át a Dunát, de ő meg lemondja az edzés megtartását mert Beyoncéval kefél/beteg a macskája... :D Olyat is láttam, hogy heti 10 ezer forint volt gyermekoktatás, csoportban, fejenként... Ez volt heti 2 vagy 3 másfél órás "edzés" :D Szóval az árak a közepesen/viszonylag drágácskától a pofátlanig terjednek.. Ezért is szerettem jobban a fociedzést :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!