Hogy lépjek 1-ről a 2-re? Hoggyam ott? De mi van ha makacs?
7-8 éve játszok védő poszton, és szeretnék már előrébb játszani. Néha játszottam elől, és akkor mindig gólt is lőttem. Nem szeretnék védő lenni többet. Inkébb középpályás vagy csatárlennék. Beszéltem az edzőmmel. Ő azt mondta, hogy rendben van, de amikor a mecs volt akkor már védőnek tett be. Mondtam neki, hogy jól van, most már elegem van itt hagyom, kérem az igazolást. Úgy volt hogy elmegyek egy másik csapatba.1*(amikor kértem az igazolásomat) nem adta ki nekem az igazolást. 2* anyámnak ne adta ki az igazolást. 3* felhívta a másik edzőt hogy én azt mondtam hogy maradok és nem megyek (ez nem volt igaz). Szeretnék eligazolni elsődlegesen csak hát nem tudok hova mert ahol elől játszhattam volna oda ezek után már nem hívnak. Bács kiskunmegyében lakok.Ha valaki tudna egy olyan helyet ahol játszhatnék elől (lehet hogy 1 félévre már nem fog sükerülni mert aug.1. ig van átigazolás) de ha következő félévtől mehetnék az írja már meg vagy írjon egy privi üzenetet és adjon már meg egy msn címet és majd felveszem. Azt is írjátok már meg ha mehetnék akkor milyen posztra)Azt is írjátok már meg hogy hogy a F@szba kérjem el azt a r*hadt igazolást
kicsit hosszú lett de nem gáz
előre is kösz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!