Egervári Sándor átveszi a magyar szövetségi kapitány posztját! Koeman végre elmegy! Szerintetek jelentősen változni fog a magyar foci ettől a döntéstől?
természetesen változni fog. ne várj kapásból csodát de szerintem 2-3 éven belül jelentős változások lesznek amikorra már beépítik majd a fiatalakot teljesen. ( a vb bronzérmes U20as keretből pl)
osztom a véleményüket azoknak akik azt mondják, hogy attól még nem fognak megtanulni focizni a játékosok h egervári ül a padon de épp ezért kell őket lecserélni olynaokra akik tudnak focizni. koemannak ez volt a hibája, hogy ő nem jött rá arra, h akik nem tud focizni azokat kikéne b@aszni onnan és fiatal reménységeket kellett volna játszatni vagy épp olyat aki formában van és nem torghellét aki 20 meccsenként lő egy gólt.
egy nb3as focita
torghelle sanyi fortuna düsseldorf
szabics sturm graz
tényleg egy csapat:D:D
én a torghellén vagyok kiakadva, a legjobb csatárunk, egy állandó bundesliga 2-es csatár, aki tényleg 20 meccsenként belebotlik a kapu elött a labdába, vagy csak simán fejbelövik és onnan megy be a labda:D
anno a németeknek rugott 2-t(barátságoson persze) és akkor azóta már ő itt a b_asszájba, sztem egy határ nagy szar válogatott közelébe nem engedném, akkor már inkább a fiatalok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!