Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mennyi a sansz arra, hogy a...

Mennyi a sansz arra, hogy a magyar labdarúgó válogatott mégis továbbjut az EB?

Figyelt kérdés
Bulgária és Izrael ellen talán menni fog, de Skócia és Izland nehéz dió lesz.

2019. nov. 20. 12:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze mindenki ezzel jönne nehéz dió .. hát oldják meg ... bem a semmiért van milliós fizetésük... már kezd arra hasonlítani jól van felmennek a pályára de azt, hogy valamit csinálnak is érte nehéz észrevenni rajtuk
2019. nov. 20. 13:16
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Ha anno a portugalokkal sikerült 3-3 at kiharcolni, akkor szerintem, azért egy bulgár skót meccs nem kérdéses, de viszont izland az eléggé rizikós 1-1, sőt ha egy wales meg van hazaiban akkor külföldön én ssem értem mi az akadálya
2019. nov. 20. 13:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk egy három védős módszer eléggé nagy hiba
2019. nov. 20. 13:23
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Hát nem lenne nagy kunszt ezeket megverni ha normálisan meg lennének becsülve a játékosok. Rendes fizetés és normális körülményekre, stadionokra volna ehhez szükség.
2019. nov. 20. 14:20
 5/9 anonim ***** válasza:
89%

Kutyát sem érdekel. Nincs nehéz vagy könnyű dió. Minek kimenni, ha a kintiek közül az összes ezeknél bőven jobb?? Megint keseregni, hogy nem tudnak focizni?

Ahogy elnéztem a kijutottakat.. jó ha kettő ellen labdába rúghatna az a csapat. Így értelmetlen.

2019. nov. 20. 17:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én remélem hogy nem jutnak ki. Szeretném ha ez az egész magyar labdarúgás egy óriásit csattanna a padlón,majd valaki rálépne és még jól meg is dörzsölné benne a lábát annyira,hogy felébredjen mindenki és elzáródna az a bizonyos pénzcsap, amiből csak úgy szivárognak a milliárdok.
2019. nov. 20. 22:30
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Izland meg Izrael szerintem esélytelen, Skóciával esetleg egy döntetlen összejöhet, Bulgária nagy kérdőjel. De őszintén: mi a búbánatnak jussanak ki ilyen gyenge semmilyen teljesítménnyel? Hogy mindenki átgázoljon rajtuk ha már komolyabb tétje lesz a meccseknek? Mit gondoltok mennyit kapnánk az angoloktól, belgáktól, franciáktól, ha azok komolyabban odatennék magukat? Épp ideje lenne már pofára esnie ennek a sok túlfizetett kétballábas nyikhajnak, meg a fociőrült kedves vezérnek...
2019. nov. 20. 22:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Skócia 2018-ban simán megvert minket egy barátságos meccsen (!) amikor még a belga Leekens volt a kapitány a magyar kispadon, szóval szerintem ellenük nem sok, ahogy Izrael és Izland is kemény ellenfél lenne. Bulgária talán verhető....
2019. nov. 21. 04:31
 9/9 anonim ***** válasza:
70%

Csakhogy nem egy meccset kellene nyerni a kijutáshoz hanem kettőt, mégpedig ilyen variációkban:

Skócia, utána a Norvégia - Szerbia győztese

Bulgária, utána az Izland - Románia győztese

Izrael, utána az Izland - Románia győztese

Izland, utána a Bulgária - Izrael győztese

2019. nov. 21. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!